עבור לתוכן

אם משיהו יכול לעזור בעניין תקלה בנייד DELL

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

ברשותי נייד DELL וואוסטרו 1400 מאוד מרוצה ממנו שום מה הוא מתחמם מהר מאוד ->המאוורר שלו עובד ומרגיש את פליטת האוויר שיוצא ממנו (למרות שיש לו גם משטח מאווררים) הוא נכבה ->וכשמדליקים אותו ישנו מסך שחור עם כיתוב שיש שהמחשב נכבה עקב התחממות

שאלתי חבר אמר לי יכול להיות שהמאוורר של הנייד עובד לאט מדי או שיש ליכלוך (נבדק אך אין חיצונית אולי צריך לפתוח אותו ללבדוק????

מה דעתכם

תודה

אמיר

פורסם

תתחיל בלנקות אבק מהיציאות אוורור, ותבדוק טמפרטורות במאמץ ותרשום פה מהן.

בנוסף תעדכן דרייבר של הכרטיס מסך, אצל חבר שלי בגלל דרייבר ישן המחשב היה מתחמם מאוד.

פורסם

איזה מערכת הפעלה מותקנת עליו והאם עדכנת את כל הדריברים מהאתר של DELL?

האם תמיד חימם או שזה רק בזמן האחרון? אולי יש לך תוכנה שמעמיסה על המעבד ואולי הוא לא מוריד את מתח ומהירות המעבד במנוחה.

פורסם
  • מחבר

חברים תודה על תגובתכם

אכן לא מזמן ביצעתי שאיבת ליכלוך ע"י שואב אבק בפתחי איוורור

יש בו מערכת הפעלה XP עובד קבוע עם חשמל כל הסיפר הזה התחיל מתחילת הקיץ לא היה ככה מפני שנה הדרייבים מקוריים של DELL אני אבדוק אם יש דרייבר מעודכן לכרטיס מסך

blue_core --- יכול להיות שתוכנת אנטי וירוס אווסט מעמיסה?? כי היא עובדת ברייל טיים

הדבר שאולי נותר לי אולי לנסות לגבי אנטי וירוס וחיפוש דרייבר לפני שאני פותח את התחתית של הנייד

האם יכול להיות שהמאוורר עובד לאט מדי (לי לא נראה כך )? הביצועים ירדו

בישום הגרפי שאישתי עובדת עליו זה המשחק בפייסבוק החווה--מגדלים

אני יותר במסמכים ואתרים אך התגובת מאוור מהירה למרות שהינו קבוע על משטח מאווררים.

לגבי המשטח לא רעיון הכי טוב בגלל שהנייד מנסה לשאוב אוויר מלמטה ולהוציר אוויר חם מצד שמאל לעומת זאת משטח המאווררים הם יונקי אוויר מתחת מנייד

יש התנגדות של אוויר יכול להיות????????

לגבי טמפ' מאמץ אני אבי במהלך הערב

תודה

אמיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים