עבור לתוכן

כרטיס מסך quadro2000 או geforce480gtx

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום רב,

קיבלתי הצעה למחשב לצורך עבודה גרפית ועריכת וידאו במשולב,

למחשב מדגם S20 של לנובו עם כרטיס quadro2000,

חשבתי להחליפו ל Geforce480gtx

האם מישהו יכול לומר לי, אם בחרתי נכון, אם כדאי להחליף.

בברכה.

ותודה מראש.

פורסם

אם המחשב משמש רק לעבודה אז אין טעם ב-480GTX.

פורסם

כרטיס הגיימינג ה"מקביל" ל-quadro 2000 הוא בערך gts450

gtx480 מכיל בערך פי 2.5 "cuda cores" מהכרטיסים הנ"ל, פי 1.5 נפח זכרון, הוא גם צורך פי 4 יותר חשמל מה-quadro (ופי 2.5 יותר מה-gts450)...

השאלה היא כמה כח עיבוד אתה צריך ובאיזה מחיר. לדוגמא ב-Premiere Pro CS5 ההבדל יכול להיות משמעותי מבחינת ביצועים

אבל ל-Quadro בכלליות יש יתרונות משלו והם יכולים להיות חשובים לא פחות. הכרטיס האילו מיועדים לשוק המקצועי.

פורסם
  • מחבר

בס"ד

תודה על תגובתך המפורטת,

אכן בדעתי להשתמש בכל החבילה של ה cs5, כולל ה design,

וכן ב edus,

האם גם הוא צורךמשאבים כאלה?

שוב תודה

פורסם

הבדלי ביצועים בחבילת CS5 לדעתי תרגיש בעיקר ב-Premiere אבל לא הייתי מצפה להבדלים משמעותיים בשאר התוכנות בחבילת CS5.

את edius אני לא מכיר אבל אני רואה שאין דרישות מיוחדות מבחינת כרטיס המסך. 512mb נדרש לעריכת HD, כאשר 1GB ומעלה מומלץ. לא יודע מעבר לזה

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

תודה רבה, עזרת לי מאד !!

פורסם

אם אין לך בעייה מבחינת צריכת חשמל הייתי ממליץ לך על ה GTX480. (הוא זולל פי כמה)

הסיבה- יש בוסט רציני לעריכה ולעבודה עם תוכנות ה CS5 כשבתוכנה של Edius העבודה בריל טיים בכל מקרה.

זה בהנחה שאתה לא עובד עם עיצוב מתקדם (שימושי תלת מימד, CAD) ואז יש משמעות ל Quadro.

אגב, לדעתי אופציה לא פחות טובה יכולה להיות GTX460 1GB שצריכת החשמל שלו נמוכה, הוא שקט יותר ועדיין מחזיק כמעט פי שתיים CUDA CORES יותר מה Quadro 2000.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

היי!

אין לי צורך בתוכנות תלת מימד , אם כי ידוע לי שבCS5 יש נגיעה באלמנטים תלת מימדיים לצורך שילוב בוידאו לדוגמה,

אשקול את הצעתך בהתאם לתקציב שאקבל, זה בהחלט כוון.

תודה ובהצלחה!

פורסם

בסופו של דבר השאלה היא מה יהיה הנתח המרכזי של העבודה.

אגב, אם יקח לך עוד קצת זמן אולי יפתיע אותך ה GTX560, לך תדע ;)

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

חן, חן ויישר כוחך, קראתי על ה580 רק שהבנתי שהמחיר בינתיים גבוה, כמו שאמרת אם אאלץ להמתין...

העזרה שלכם נפלאה!

פורסם

אני דיברתי על ה 560 לא ה 580- הוא בודאי יקר מאוד כרגע אבל הקטע של סדרת ה X60 הוא מחיר וצריכה נמוכים ביחס לביצועים שנופלים רק במעט מה"אחים הגדולים".

לדעתי הוא יצא כבר בחודש הקרוב (למרות שלא ראיתי פירסומים של Nvidia הם נוטים לפעמים להפתיע בהשקות ).

ושוב, ה-460 כבר פה.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

תודה רבה ויישר כוחך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים