עבור לתוכן

יש מגברים לאוזניות בארץ שאפשר לשמוע איפהשהו? ושאלות נוספות...

Featured Replies

פורסם

אהלן.

מספר שאלות:

1. בשביל מה בעצם צריך מגבר? האם הוא מתפקד כמו כרטיס קול? היה לי כרטיס קול של Creative (ה-Audigy 4) והסאונד אכן נשמע יותר טוב. האם מגבר מתפקד באותה צורה?

2. מוכרים בארץ מגברים ניידים לאוזניות, ואם כן, האם יש חנויות באזור המרכז שאפשר לחבר ולהתרשם?

3. מה טווח המחירים, והאם יש דברים מסויימים שצריך לחפש במגברים הנ"ל?

תודה!

פורסם

1. מגבר נועד להגביר את האות המגיע מכרטיס קול. אינו כרטיס קול בעצמו.

2. בארץ אין מגברים ניידים (על איזה אוזניות מדובר?).

3. שוב, לפי האוזניות אוכל להתאים לך מגבר.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה.

שנית, מה הכוונה בלהגביר את האות, מה אני מרוויח בפועל?

אני שומע ב-SE535 של Shure, אבל נטו מתעניין.

פורסם

כרטיס קול מעבד את האות הדיגיטלי מהמקור

מגבר מגביר את האות בצורה כזו שהאות הזה יוכל להזיז את הממברנות של הרמקולים ( להניע את הרמקולים )

פורסם

אני לא יכול לספק הסבר טכני מעמיק אבל אפשר לומר שמגבר אודיו בעיקרו אמור "לדחוף" את האלמטים ולגרום להם לתפקד ברמה גבוהה או מיטבית ע"י תפוקת הספק (בדרישות משתנות של זרם ומתח) מספקת, מגבר טוב גם יוכל לשמור על ההספק הנדרש גם בעומסים משתנים כתלות בתדר (ע"ע עכבה). מעבר לזה במגברים קימים מעגלי ייצוב שמפחיתים עיוותים לא רצויים בסיגנל שאים בכרטיס קול או שאינם מספיק יעילים.

למרות זאת, אוזניות בטכנולוגיה של balanced armature כמו הSE535 צנועים מאוד בדרישות ההגברה שלהן, אני אישית לא מצאתי שיפור עם הSE530 עם מגבר נייד, לא היי אנד אמנם אבל עדיף מcmoy לפחות.

פורסם

אפשר למצא ים של חומר על ברשת על הגברה והאכויות השונות שלה החל מיצבות הצליל / חום / צבע והכי חשוב ( כי זה לא שיקול של טעם ) עיוות הצליל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים