עבור לתוכן

כרטיס קול בלוח אם GA-G33M-S2L

Featured Replies

פורסם

זה הלוח אם שיש לי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128085

קניתי מערכת רמקולים 5.1 X-530 logitech ופועלים לי רק שני רמקולים ראשיים והסאבוופר. קראתי במדריך שהיה בקופסה ומה שכתוב שם זה שמי שיש לו כרטיס קול 2.1 ישמע רק עם שני הרמקולים והסאב .

עכשיו השאלה שלי :

במפרט של הלוח אם כתוב במפורש :Audio Channels : 6 Channels

כרגע הרמקולים מחוברים למחשב רק בחיבור ירוק . ונשארו לי שני כבלים כתום ושחור - והחיבורים שנשארו הם : כחול וורוד.

האם אני צריך לשדרג את הכרטיס קול כי אולי הוא לא באמת תומך ב5.1?

או שאני צריך לחבר בצורה שונה למחשב?

תודה רבה

פורסם

תגיד, הסאב שלך לא מכיל את החיבורים לרמקולים האחוריים? עקרונית אתה אמור לחבר רק את הקדמיים לחיבור הירוק, ואז לחבר את הסאב לכחול (הוורוד הוא למיקרופון), ואז את כל שאר הרמקולים לחבר לחיבורים שבחלקו האחורי של הסאב...

*******עריכה******

או שלא. תגיד, קראת בכלל את חוברת ההוראות? מוסבר שם החל מעמוד 67 בדיוק רב איך מגדירים מערכת 5.1. פשוט הולכים ללוח הבקרה של REALTEK ומגדירים מחדש את היציאות האחוריות.

פורסם
  • מחבר

תגיד, הסאב שלך לא מכיל את החיבורים לרמקולים האחוריים? עקרונית אתה אמור לחבר רק את הקדמיים לחיבור הירוק, ואז לחבר את הסאב לכחול (הוורוד הוא למיקרופון), ואז את כל שאר הרמקולים לחבר לחיבורים שבחלקו האחורי של הסאב...

*******עריכה******

או שלא. תגיד, קראת בכלל את חוברת ההוראות? מוסבר שם החל מעמוד 67 בדיוק רב איך מגדירים מערכת 5.1. פשוט הולכים ללוח הבקרה של REALTEK ומגדירים מחדש את היציאות האחוריות.

תודה על התגובה המהירה ,

הסאב שלי מכיל חיבורים לכל 5 הרמקולים .

ומאחד מחמשת הרמקולים שהוא גם זה עם השליטה על הווליום יוצאים הכבלים למחשב (שאחראים גם על כל השאר)

אני כרגע אנסה לקנפג מחדש את ההגדרות שם תודה!

פורסם

בשביל לשמוע בכל הרמקולים אתה צריך לחבר 3 כבלים למחשב (2 רמקולים לכל כבל)

פורסם

ולהגדיר בתוכנה של הכרטיס קול שאתה עובד במוד של 5.1 ערוצים

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה .. מישהו יודע איפה ניתן למצוא מדריך למיקום רמקולים בחדר??

פורסם

אתה יכול לשאול בפורום אודיו וקולנוע ביתי. בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים