עבור לתוכן

צריך המלצה לטוען סוללות.

Featured Replies

פורסם

צריך המלצה לטוען סוללות AA רגילות .

200 שקל זה התקציב. מספיק? :-\

פורסם

לא יודע אם זה נחשב המלצה אבל יש לי את המטען הכי פשוט של GP שנמכר בארץ בסביבות 150 ש"ח (תבדוק מחירים! ראיתי גם ב190 את אותו מטען בדיוק) שטוען סוללות AA וAAA בהספק של 1800 מיליאמפר.

המטען הזה הוא לא מטען מהיר. לוקח לו משהו כמו 20 שעות לטעון אבל הסוללות מחזיקות יפה מאוד אח"כ במצלמה הדיגיטלית שלי ששותה סוללות רגילות כאילו הם שוטים של טקילה...

זה חיסרון אם אתה בטיול או משהו ואתה צריך טעינה מהירה של סוללות. אם אתה בבית אין שום בעיה איתו.

פורסם

gp3 power bank + 4AA 1800\2000

ה 2000 זה ההספק של הסוללות ליותר זמן ... יש היום הכי הרבה 2100

פורסם

יש לי מטען של GP - מהסוג המהיר - טוען תוך שעה ו 8 סוללות של 2000 מיליאמפר שעה. הסוללות הן די חזקות.

למעשה, בגלל שהחלפתי מצלמה, אני כבר לא כל כך צריך את המטען הזה.

פורסם

גם אני ממליץ על סוללות GP מניסיון.

באתר שלהם יש פירוט של כל המוצרים והמחירים:

http://www.gppowerbank.co.il

פורסם

לדעתי הכי כדאי לך הרפיד... אני מאד מאד מרוצה ממנו.

פורסם

גם לי יש את הרפיד. חסרון שלו (אבל גם היתרון) זה שהוא טוען כל סוג סוללה (וזה גם תלוי במספר הסוללות הנטענות בו זמנית) בזמן אחר.

בעיה שלי היא שיש לי סוללות GP2100 והוא טוען אותם יחסית לאט (בשביל מטען מהיר..) אבל סך הכל מטען מצויין.

פורסם

הוא בטח טוען את ה2100 (4 מהן) באיזור ה6-7 שעות? תחשבו שכל הרגילים האחרים יטענו אותם באיזור ה30 + שעות!

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שתי שאלות-

*האם ניתן להטעין סוללות חזקות יותר במטען שבא עם סוללות חלשות יותר? לדוגמא - של 2000 במטען של 1600?

* מה העסקה הכי משתלמת לדעתכם למטען (1800/2000) בהטענה רגילה לא מהירה + 8 בטריות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים