עבור לתוכן

מחפש מפרט למחשב נייח | תקציב עד 2000 ש"ח לשימוש ביתי

Featured Replies

פורסם

אהלן,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 2000 ש"ח

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אפשר לנצל את כל התקציב

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תיכנות ואינטרנט

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - תדיר - Visual Studio לכל סוגיו, Photoshop, כל דפדפן אינטרנט.

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: - המחשב לא מיועד למשחקים עדיף שיהיה ניתן להריץ עליו קצת דברים (לא מחפש גראפיקה בשמיים)

* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אין צורך במסך

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - מקסימום ישנים.. ואם אני יריץ חדשים זה לא צריך לעבוד בגראפיקה הכי גבוהה.

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - נמוכות -בינוניות...

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - לא

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - מערכת הפעלה לא, הרכבה בחנות כן.

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. - צפון ת"א

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? 4GB RAM לא פחות :)

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? - יכול להיות שאני ארצה להוסיף כרטיס מסך, עדיף שזה יהיה מאופשר.

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? - מעבד - לא, זיכרון - כן.

עוד קצת פרטים ממני:

חשוב לי מאוד שהוא ישמש אותי לעוד כמה שנים לפחות... ושהכסף לא ילך סתם לפח (כמו כל אחד בערך) :)

הדברים החשובים לי במחשב הם:

שיהיה מהיר ויכול להריץ כמות גדולה processes בלי תקיעות (4GB Ram).

בנוסף, ראיתי שהרבה פה מכוונים את המפרטים שהם נותנים למעבדי AMD.

אשמח אם תבנו את המפרט על מעבד Intel. מה שכרגע אני התעניינתי בו הוא ה-I3 אם מישהו ממליץ על משהו אחר מ-Intel אתם מומזנים לעלות את זה גם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים