עבור לתוכן

שאלה בנוגע למכשיר סטרימר - סוגי חיבור ותאימות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

אני מעוניין לרכוש סטרימר.

יש לי טלויזיה בבית, היא ישנה בעלת חיבור אנלוגי רגיל(חיבור עגול סטנדרטי)

ויש גם חיבור מלבני גדול שאליו ניתן לחבר פילטר שתומך בחיבור בננה, צהובה, אדומה ולבנה.

האם בסטרימר יש תמיכה בחיבורים אלו? אם כן, אילו סטרימרים תומכים? או שבכולם יש תמיכה?

הדרישות שלי אינה גבוהה, הסטרימר יכול להציג רק פורמטים רגילים(DVDRIP XVID) ותמיכה בעברית(לקבצי תרגום SRT וכו').

בשל החיבור המוגבל שיש בטיוי שלי, אני מניח שלא ניתן לצפות באיכות 480P אפילו לא? במידה ואני טועה נא תקנו אותי.

זו הכניסה הראשונה שלי לעולם הקולנוע הביתי והסטרימר בכלל, אנא התחשבו.

התקציב שאני מוכן להשקיע גג 850-900 ש"ח.

בתודה רב,

יניב.

פורסם

ברשותי הXTREAMER PRO שמחובר זמנית לטלוויזיית CRT שמנה דרך חיבור קומפונט(בננות שמעבירות וידאו+אודיו כמו שתארת).

אני לא מריץ תוכן באיכות גבוהה למדי, בעיקר ריפים של בלוריי/דיוידי, הסטרימר עושה DOWNSCALE מהמקור לאיכות מספקת לטעמי שניתן לצפות בה כולל הכתוביות.

פורסם
  • מחבר

ברשותי הXTREAMER PRO שמחובר זמנית לטלוויזיית CRT שמנה דרך חיבור קומפונט(בננות שמעבירות וידאו+אודיו כמו שתארת).

אני לא מריץ תוכן באיכות גבוהה למדי, בעיקר ריפים של בלוריי/דיוידי, הסטרימר עושה DOWNSCALE מהמקור לאיכות מספקת לטעמי שניתן לצפות בה כולל הכתוביות.

תודה על התגובה.

נשמע מעולה, חדשות בהחלט טובות.

אך האם יש לקנות בהכרח את הPRO או שאפשר גם את הרגיל?

תודה ושבת שלום.

פורסם

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974 - זה הדגם הבסיסי, שים לב שהחיבור שאתה צריך נקרא קומפוזיט והוא קיים בנגן זה.

מדובר סה"כ על הבדל של 90 ש"ח בינו לבין הPRO שמתבטא בעיקר שבסיידווינדר ניתן להתקין HD 2.5 פנימי עד חצי טרה ואילו בפרו ניתן להתקין 2 HD של 3.5 בגודל של עד 4 טרה סה"כ.

פורסם
  • מחבר

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974 - זה הדגם הבסיסי, שים לב שהחיבור שאתה צריך נקרא קומפוזיט והוא קיים בנגן זה.

מדובר סה"כ על הבדל של 90 ש"ח בינו לבין הPRO שמתבטא בעיקר שבסיידווינדר ניתן להתקין HD 2.5 פנימי עד חצי טרה ואילו בפרו ניתן להתקין 2 HD של 3.5 בגודל של עד 4 טרה סה"כ.

כיוון שההבדלים במחיר הם קטנים בין 2 הדגמים, אלך על הפרו גם בגלל שהוא יחסוך לי בקניית HD.

HD 2.5 יקר יותר.

תודה.

פורסם

אני חייב מתישהו ללמוד למה חשוב הHDD שמדברים על סטרימר... כל הרעיון הוא להריץ וידאו מהמחשב בלי צורך בHDD פנימי

כמובן שזה עוזר אבל ממש לא חייבים קשיח בכלל

פורסם
  • מחבר

אני חייב מתישהו ללמוד למה חשוב הHDD שמדברים על סטרימר... כל הרעיון הוא להריץ וידאו מהמחשב בלי צורך בHDD פנימי

כמובן שזה עוזר אבל ממש לא חייבים קשיח בכלל

אני בגדול קונה את הסטרימר לא עבורי אלא עבור ההורים.

אז הHDD חשוב אם אני רוצה להעביר כמה סרטים במכה שיצפו בהם שאני לא בבית והמחשב שלי כמובן סגור או לא בנמצא(זה מחשב נייד שאני לוקח אותו איתי לפעמים).

לכן, במקרה הזה אני חייב HDD ורצוי זול ובעל נפח גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים