פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים אהלן חברים,מישהו יודע מתי יצאו רשמית הדרייברים החדשים ל-Soundstorm של nVidia, עם לוח בקרה חדש והכל?תודה,ניר.
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים אני לאמה זה אתה לא?!צריך להעיף אותך לחודשיים...אז מה אם אתה לא יודע...מה הוא שואל אותך פרטית?אם כל אחד שלא יודע היה רושם לא.. :\בקיצור אתה חוצפן
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים מה זה אתה לא?!צריך להעיף אותך לחודשיים...אז מה אם אתה לא יודע...מה הוא שואל אותך פרטית?אם כל אחד שלא יודע היה רושם לא.. :\בקיצור אתה חוצפןפעם אחרונה שאתה מתייחס אליי בצורה כזוחוצפן אתה יודע למי תקרא,אני לא = אני לא יודע וזה עונה לשאלה שלו בצורה זא או אחרת.בקיצור סתום ת'פה.
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים אילן מצטער לומר לך אבל זה באמת היה ספאם לשמו ו SixKiller צודק מה שכן הוא לא היה צריך לדבר בצורה כל כך בוטהאבל זה עדיין לא אומר שמה שעשית זה כל כך בסדר באמת אין שום סיבה לומר "אני לא יודע" אלא אם כן שאלו אותך אישיתאם כל אחד היה עושה את זה תוך יומיים כל הפורום היה נראה כמו הצרות שליתחשוב שיש לך בעייה אתה פותח ת'רד ושואל עליה ואז כל מי שנכנס כותב "לא יודע" ורק בעמוד החמישים בערך יש ץשובה לבעייה שלךאתה תצטרך לעבור דרך כל החמישים עמודים רק בשביל הודעה אחתעכשיו אתה מבין למה זה אסור לענות כאלה תשובות?
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים Oh my, so much problems in one thread.Naknir, jumping your thread is against the forum rules. Six Killer, watch your language and treat the other users with respect.And as said before, keep the posts relevant to the topic!
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים אהלן חברים,מישהו יודע מתי יצאו רשמית הדרייברים החדשים ל-Soundstorm של nVidia, עם לוח בקרה חדש והכל?תודה,ניר.יצא ממזמן פרסמתי את זה בפורום חדשות אבל אף אחד מהכתבים לא טרח לפרסם את זה יש שם וח בקרה חדש וגם את הדריבר החדש(לכרטיס קול) אבל 3.66 ולא 3.62 חלק אומרים שהוא יותר טוב חלק אומרים שהוא פחותצריך לבדוק כדי להחליט
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים מחבר יצא ממזמן פרסמתי את זה בפורום חדשות אבל אף אחד מהכתבים לא טרח לפרסם את זה יש שם וח בקרה חדש וגם את הדריבר החדש(לכרטיס קול) אבל 3.66 ולא 3.62 חלק אומרים שהוא יותר טוב חלק אומרים שהוא פחותצריך לבדוק כדי להחליט המון תודה!! ידעתי שאם אני אשאל כאן אז יצא מזה משהו טוב.... אני מוריד עכשיו ואתקין בסוף ההורדה... יש שיפור משמעותי? והאם אני צריך לעשות משהו לפני ההתקנה??ניר.
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים ממליץ להתקין את אחת האריזות מחדש של 3.13, עם דרייבר האודיו גירסה 3.62 ותמיכה ב EAX.
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים מחבר ממליץ להתקין את אחת האריזות מחדש של 3.13, עם דרייבר האודיו גירסה 3.62 ותמיכה ב EAX. אין לי מושג איך עושים את מה שאמרת עכשיו... ומה זה ישנה? התקנתי את הדרייברים החדשים ואני חושב שהסאונד הוא למען האמת קצת פחות טוב... הבסים קצת פחות ברורים גם... רק אני מרגיש ככה או לא? אבל קונטרול פאנל בעברית לפחות.... ניר.
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים ממליץ להתקין את אחת האריזות מחדש של 3.13, עם דרייבר האודיו גירסה 3.62 ותמיכה ב EAX.האריזות מחדש באמת הכי מומלצות שמים שם את כל הדריברים שעובדים הכי טובהנה http://koti.mbnet.fi/olmari/nForce3.13RemixEAX_Support_final_release.exe
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים מחבר האריזות מחדש באמת הכי מומלצות שמים שם את כל הדריברים שעובדים הכי טובהנה http://koti.mbnet.fi/olmari/nForce3.13RemixEAX_Support_final_release.exeאוקיי ומה אני עושה עם זה? פשוט מוריד ומתקין וזהו? צריך לעשות uninstall למשהו ואם כן - לאיזה פריט?תודה מראש ומתנצל על השאלות,ניר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.