עבור לתוכן

המסך כל הזמן נכבה לי

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד של TOSHIBA, כרטיס מסך ATI 4570

אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, אבל היום אחרי שהדלקתי אותו פתאום כמה דקות אחרי שגלשתי המסך נכבה. לא נגעתי בהגדרות חשמל או משהו כזה, אבל כנראה שמשהו קרה לזה אחרת אין לי מה להגיד. דרך אגב, אם אני מוריד את המכסה ומוריד את המחשב למצב שינה ואז "מעיר" אז שוב יש לי מסך בסדר לכמה דקות ואז שוב הוא נכבה.

את ההודעה הזאת אני כותב כשאני מאיר עם פנס על המסך ואני רואה פחות או יותר מה קורה, אבל מה הבעיה הזאת ואיך אני פותר אותה?

*** עמעמתי עכשיו את הבהירות מסך מהכי גבוה לממש נמוך ועכשיו זה לא קורה... אבל אני לא יכול להמשיך לעבוד על המחשב עם בהירות כל כך נמוכה.

פורסם

מנורות פלורוסנט של מסך לא עובדות.

בטח בגלל INVERTER .

קח מחשב למעבדה.

פורסם
  • מחבר

בטוח שזה המנורות פלורוסנט? כי כמו שכתבתי, עימעמתי את הבהירות מהכי גבוה להכי נמוך ובינתיים הוא לא נכבה לי... זאת אומרת שהמנורות כנראה בסדר, אבל משום מה לא מסוגלות לפעול בשיא הכוח. ו

גם כשזה נכבה זה לא נכבה לגמרי, אני עדיין מצליח לראות משהו בקושי (עם פנס)

יש לי אחריות ככה שלשלוח למעבדה זה לא בעיה, אבל אם אני יכול לפתור את זה בעצמי אני מעדיף, כי בכל זאת רק אתמול הכל היה בסדר...

פורסם

למעבדה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי, שלחתי את המחשב למעבדה לפני כשבוע.

אתמול התקשרתי לבדוק מה קורה ולמה זה לוקח הרבה זמן ואמרו לי שעדיין לא נגעו בו.

היום כבר אמרו לי שצריך להחליף את הלוח M וכרגע אין להם ככה שלא ברור כמה זמן זה עוד ייקח.

אז השאלה שלי היא האם באמת הבעיה הזאת קשורה לדעתכם ללוח M או שסתם מסבנים אותי? הרי לפי מה ש-IVAN אמר מדובר במנורות פלורוסנט שרופות, וזה מה שהבנתי מעוד כמה חוות דעת, אז מה פתאום הקטע הזה עם הלוח M?

המחשב עבד בסדר גמור למרות שהמסך היה נכבה לי!!! כלומר, אם הייתי מדליק פנס ומאיר על המסך הכל היה בסדר אז מאיפה הקריצו לי את ההבעיה הזאתי עכשיו?

פורסם

כל עוד מתקנים לך בחינם במסגרת אחריות אז מה זה משנה לך מהו מקור הבעיה ?

פורסם

2 המנורות מחוברות ללוח אם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים