פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים שלום לכםלאחרונה נטויזן הגרועים האלה החליטו שלא טוב להם שאני משלם להם דרך הדואר והם החליטו לסגור לי את החשבון למרות שאני משלם להםאז אני רוצה לעבור לספק אחר למרות שאני שם כבר 6 + שניםנכון לעכשיו גם אין לי אינטרנט אני גולש בעזרת חשבון של חבראז אני צריך חשבונות אורחים של אינטרנט מהיר שיחיבו אותי לפי דקות מצידי דרך בזקוככה גם יהיה לי אפשרות לדעת איזה חברה היא המהירה ביותר בתקשורת לחו"להשמח גם לקבל המלצות שלכםתודה לעוזרים!
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים לא קיים כזה דבר לפס רחב.אני לא בטוח שגם שירות בזקנט שהיה ל dial-up עדיין פעיל...
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים מחבר אם כבר לא בזקנט אלה בזקאינט ומה אתה רוצה להחזיר אותי לתקופת ה 56K?יש חשבונות אורחים כמו זה שלא עובד: guest@IKzahav
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים שאלת שאלה - קיבלת תשובה.חשבונות ה guest לא קיימים בשרתי הרדיוס כבר שנים רבות וגם כאשר היו קיימים לא היוו שום מדד לכלום.
פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים מחבר פג תוקף ולחדש דורש ללכת לבנק ולוקח זמן מה גם שזה לא כרטיס שלי אז להיות תלוי באנשים זה בעיה
פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים אאל"ט לחיבורי Guest זה O ולא I אחרי שם המשתמש, כלומר:guest@ONetvisionguest@OInzahavוכו'רשימה מלאה של הספקיות הגדולות אפשר למצוא אצל צ'יף, כולל מבנה שם משתמש Guest עבור כל ספקית:http://www.netcheif.com/Articles/BrdBandDefs/BrdBandDefs.htmאני באמת לא יודע אם זה עובד עדיין העניין הזה של Guest כמו שיבגני אומר, במידה ועובד החיוב באמת נעשה דרך בזק ויקר מאוד (לא מציע לגלוש יותר מכמה דקות)ובהחלט לא מהווה אינדיקציה למהירות החיבור לחו"ל (אם הייתי ספקית הייתי שם את חשבון ה Guest שלי בעדיפות הגבוהה ביותר...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.