פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים מה זה הDPI המפלצתי הזה? אתה יושב שני מטר מהמסך? אתה רואה את העמודה של מיקום? שם נמצאת התשובה לשאלתך.
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים מחבר אבל זה לא היה אף פעם , אז למה המערכת החליטה פתאום שהיא לא תומכת יותר במשהו?לא התקנתי משהו חדש .הנה המיקום, עכשיו ניתן לדעת למה זה שייך ?לא מסוגל לשבת על המחשב שהכל בקטן פיצפון..[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים שלום רב , אין לי מושג מה זה אבל במקרים כאלו הייתי ממליץ לך לעשות הראשון זה לטבל את הסימון ליד ולראות אם הוא חוזר או שיש איזה השפעה על המערכת הפעלה(במקרה וחוזר לרוב מדובר בנוזקה) דבר שני תבדוק איזה קובץ הוא מפעיל ותריץ עליו חיפוש בגוגל תראה אם זה וירוס
פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים מחבר שלום רב , אין לי מושג מה זה אבל במקרים כאלו הייתי ממליץ לך לעשות הראשון זה לטבל את הסימון ליד ולראות אם הוא חוזר או שיש איזה השפעה על המערכת הפעלה(במקרה וחוזר לרוב מדובר בנוזקה) דבר שני תבדוק איזה קובץ הוא מפעיל ותריץ עליו חיפוש בגוגל תראה אם זה וירוס שלום!הורדתי סימון ולאחר ההפעלה מחדש , יש הודעות שגיאה שהווינדוס לא מצא את 0 אני עושה כמה פעמים אישור וזהו..לאחר הורדת הסימון יש ב MSCONFIG במקום השורה השחורה 0 כזה. ואז בהפעלה הבאה זה כבר לא חוזר ואין הודעות שגיאה יותר.איך אני יכול לבדוק איזה קובץ זה אמור להפעיל ? אין לי יכולת לדעת ?! לך יש ?תודה!
פורסם 2010 בדצמבר 1814 שנים תקרא את המאמר הבא הוא אמור לעזור לך http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3179497
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.