פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים רציתי לדעת פחות או יותר על איזה מאוורר ללכת בשביל פנטיום 4 2.8ובכמה מעלות בממוצע הוא יוריד מהטמפרטורה של המעבד?
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר יש לי בינתיים את המאוורר המקורי של אינטל, המעבד שלי הוא 2.8 עם לוח של ABIT IC7ואני מעוניין ברכישת מאוורר יותר טוב בגלל שהטמפרטורות של המעבד גבוהות מדי...52 מעלות במנוחה...ואני בלי OC בכלל. :-\אז רציתי לברר בדיוק כמה בדיוק ישפיע מאוורר אחר על הטמפרטורה של המעבד.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים קודם כל תשאל אם הבעיה היא במאוורר... מה הטמפרטורה במארז שלך? אולי אין לך סירקולציה טובה מספיק...
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר הבעיה היא לא במאוורר, החלפתי מאוורר והמעבד נשאר על אותם טמפרטורות,המארז שלי מצוייד בשתי מאווררים, אחד שמוציא ואחד שמכניס אוויר, אין לי מקום נוסף למאווררים.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים איפה נמצאים המאווררים האלה ומי מהם מכניס/מוציא?*תמיד אפשר לעשות מקומות נוספים
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר מקדימה מכניס ומאחורה מוציא..בכל מקרה לא ענית לי על השאלה, על איזה איוורור כדאי ללכת ובכמה מעלותבערך הוא יוריד לי מהמעבד?
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים יש לך תקציב מסויים? הAERO4 הוא טוב מאוד.. אבל קצת יקרבכל מקרה, מה הטמפרטורה שלך במארז? חוטים מסודרים כמו שצריך?אני חושב שעוד שני מאווררים (אחד בדלת ואחד בגג) יתרמו לך...אי אפשר לנחש מה יהיה השיפור בלי לדעת מה המצב הנוכחישכחתי לגמרי מהסטיקי שמדבר על המאווררים. תעיין בו
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים קח בחשבון שדגמי ה IC7 של אביט מודדים כ 10 מעלות יותר מלוחות אחרים וזה בגלל שהם מודדים ממקום חם יותר
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים מחבר זאת אומרת שאם הטמפרטורה נעה על 50 מעלות בערך אז הטמפרטורה של המעבד היא בערך 40 מעלות?
פורסם 2003 בנובמבר 1122 שנים אני לא הייתי מסתמך על זה....עדיף להיות בטוח מאשר לעבוד עם 60 מעלות (סתם הגזמתי...).מה הטמפ' של המארז שלך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.