עבור לתוכן

בעיה | בכרטיס מסך 8600 GT עם DUAL DVI רק מסך המחשב מציג תמונה

Featured Replies

פורסם

ככה, ברשותי מחשב מבוסס אינטל c2d e6700 - לוח אם ג'יגבייט P35-DS3L - זכרון 2 ג'יגה DDR2 800, ואם תצטרכו עוד פרטים ספציפיים אז תשאלו ואפרסם כי פשוט כרגע לא עולה לי בראש משהו ספציפי נוסף... בכל אופן עד הפרמוט האחרון שבוצע לפני שבועיים הייתי יכול לראות את המחשב גם במסך המחשב (LG L1750HQ) וגם בטלויזיה (Benq VJ3212 - טלויזית LCD למען הסר ספק), גם בו זמנית וגם כל אחד מהמסכים בתורו... משום מה מאתמול שמתי לב שאני לא יכול לראות בטלויזיה את המחשב יותר, ניסיתי עדכון דרייבר לגרסה האחרונה של NVIDIA והעדכון כשלעצמו הצליח אבל לא פתר את הבעיה. מישהו נתקל בזה ? יש פתרון ?

תודה מראש, רועי

פורסם

אתה בדקתה בהגדרות ריבוי צגים שהכל שם מוגדר כמו שצריך ?

פורסם
  • מחבר

עושה רושם שהכל מוגדר לפי הנדרש, אבל אם יש איזה מדריך לזה אשמח לקישור

עריכה - יכול להיות שספק הכח שלי פתאום החליט לא לסחוב את הטלויזיה (פרפורי גסיסה ראשונים ?)

עריכה שנייה - אני מנסה ככה לזרוק פתיון למים, בתקווה לתפוס משהו, אולי זה קשור לכרטיס מסך עצמו ? אולי משהו התחרבש ? כי למשל, ניסיתי גם להחליף בין היציאות במחשב, כלומר שהמסך מחשב יעבוד על היציאה שאליה היה מחובר מסך הטלויזיה, ולהיפך, אבל לא מסך המחשב ולא הטלויזיה הראו תמונה כשעשיתי כך... האם צריך להחליף בין היציאות כשהמחשב עצמו כבוי ? ועוד משהו כשהחזרתי את היציאות למקור אז המחשב (המסך) נדלק שוב ולא זה של הטלויזיה, אז אני באמת מבולבל, איך אני מבודד את הבעיה ? תודה חברים

פורסם
  • מחבר

מקפיץ, וזאת על מנת שתראו את העדכונים שכבר ערכתי, הבעיה עוד לא נפתרה ואני רוצה שתעזרו חברים לבודד אותה ולאתרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים