עבור לתוכן

מחפש אוזניות Sennheiser HD485 או משהו דומה

Featured Replies

פורסם

אז ככה...יש לי חבר שיש לו סנהייזר hd485...

והסאונד שלהן אדיר מבחינתי וממש הייתי רוצה אותן....

עכשיו....הבנתי שהן לא קיימות בארץ יותר...מישהו יכול לשפוך אור על המידע הזה?

ואם באמת הן ירדו מייצור....מה הדור הבא שלהן? כאילו מה כדאי לקנות שהוא 400-600 ש"ח שאמור לספק לי את אותה איכות האזנה אם לא יותר טובה?

והאם יש חנות בה אפשר לבדוק את האוזניות לפני הקנייה?

תודה לעוזרים!

פורסם

זה תלוי במה אתה בדיוק צריך:

איזה סגנון מוזיקה אתה שומע?

איך אתה אוהב לשמוע את המוזיקה שלך ?

אתה הולך לשמוע בבית או שאתה רוצה שהאוזניה תהיה ניידת?

אם האוזניה נועדה לבית חשוב לך שאחרים לא ישמעו את מה שאתה שומע או שאין בעיה שהאוזניות יהיו פתוחות?

אם היא ניידת אתה רוצה iem -אוזניה שיושבת בתוך האוזן או פשוט אוזניה ניידת?

למה האוזניות הולכות להיות מחוברות ( מחשב , רסיבר, נגן Mp3 )?

כן זה הרבה שאלות אבל יש הרבה אוזניות טובות והשאלה היא מה מתאים לך?

בכל מיקרה יש חנויות שבהן אפשר לשמוע אוזניות השאלה היא באיזה אזור נוח לך? ואיזה אוזניות אתה רוצה לשמוע?

פורסם
  • מחבר

זה תלוי במה אתה בדיוק צריך:

איזה סגנון מוזיקה אתה שומע?

איך אתה אוהב לשמוע את המוזיקה שלך ?

אתה הולך לשמוע בבית או שאתה רוצה שהאוזניה תהיה ניידת?

אם האוזניה נועדה לבית חשוב לך שאחרים לא ישמעו את מה שאתה שומע או שאין בעיה שהאוזניות יהיו פתוחות?

אם היא ניידת אתה רוצה iem -אוזניה שיושבת בתוך האוזן או פשוט אוזניה ניידת?

למה האוזניות הולכות להיות מחוברות ( מחשב , רסיבר, נגן Mp3 )?

כן זה הרבה שאלות אבל יש הרבה אוזניות טובות והשאלה היא מה מתאים לך?

בכל מיקרה יש חנויות שבהן אפשר לשמוע אוזניות השאלה היא באיזה אזור נוח לך? ואיזה אוזניות אתה רוצה לשמוע?

אני צריך אוזניות בעיקר לאם.פי 3 ולמחשב....כמו שכבר רשמתי אני מחפש סנהייזר HD485 ואם הן לא קיימות יותר בארץ אז את הדור הבא שלהן....

אבל גם אותו הייתי מעוניין לבדוק....

ואני גר בכפר סבא...

פורסם

לא שמעתי הרבה אוזניות ככה שאני ממש לא מומחה, אבל קניתי (לפני כמה שנים טובות) את ה-SR60 לפי המלצה של חבר פורום ואין לי שום דבר רע להגיד על הסאונד. מה שכן האיכות בניה מזעזעת ובימים חמים אחרי כמה שעות נהייה חם באוזניים. בנוסף לזאת הכבל בעובי ובאורך מגוכח. אבל הסאונד, הסאונד מעולה.

פורסם

כותרת.. תאמין או לא --

אנא שנה אותה למשהו רלוונטי(בסגנון "מחפש אוזניות ב-400-600)

פורסם

לא שמעתי הרבה אוזניות ככה שאני ממש לא מומחה, אבל קניתי (לפני כמה שנים טובות) את ה-SR60 לפי המלצה של חבר פורום ואין לי שום דבר רע להגיד על הסאונד. מה שכן האיכות בניה מזעזעת ובימים חמים אחרי כמה שעות נהייה חם באוזניים. בנוסף לזאת הכבל בעובי ובאורך מגוכח. אבל הסאונד, הסאונד מעולה.

בתקציבו הוא יכול לקנות את הSR80.

פורסם

מה פשר הכותרת ?

פורסם

אולי שקשה להאמין שזה אפשרי לפתוח דיון אוזניות חדש מבלי שמץ של ניסיון לעשות חיפוש קודם?

פורסם
  • מחבר

אולי שקשה להאמין שזה אפשרי לפתוח דיון אוזניות חדש מבלי שמץ של ניסיון לעשות חיפוש קודם?

האמת שעשיתי חיפוש....ולא מצאתי שום פוסט שעוזר לי....תקרא שוב את הבעייה שלי ותבין שלינק לאוזניות מומלצות ומחירן לא בדיוק עוזר לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים