עבור לתוכן

עזרה, מחפש מערכת קולנוע ביתית קומפלקט לשימושי משחקים ומוזיקה תקציב 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

המערכת מ-TV21 לא עולה 1900 אלא ככל הנראה יותר (המחיר הסופי יהיה ככל הנראה לפחות 2500 - המחיר הנמוך בזאפ של הרסיבר הוא 1500 ושל הרמקולים 1100).

הנתונים של הרסיבר מאוד מנופחים - אבל זאת הבעיה של הרבה חברות היום ולא רק של פיוניר - 130X5 זה ההספק של המערכת בארץ לעולם-לא. זה לא משנה כי אין בעיה "לפוצץ" חדר גדול גם עם מגבר של 30-40 ואט בהנתן רמקולים יחסית נצילים.

הרמקולים הם לא "מדבקה", סתם מותג נחות. אל תצפה לסאונד מדהים, במיוחד בקטעים מאתגרים. ייתכן ובהתחלה תתלהב מהמערכת הזאת אולם מהר מאוד היא תאכזב אותך.

יש פה כמה חברים שהתקינו סאב-וופר של רכב בבית - זה דורש הגברה נפרדת ובניית תיבה מתאימה. לרוב לא מדובר במציאה גדולה.

בהחלט, מה שיהיה חסר לך פה בעיקר הוא הבאס.

פורסם

פיור אקוסטיק זה מותג ביצור עצמי אבל באיכות קצת פחות מהמחיר .

פורסם
  • מחבר

אז אולי אתם תוכלו תהמליץ לי על מערכת טובה בסכום ?

מה דעתכם על המערכת הזאת נכון שהיא של מחשב אבל היא של MICROLAB ואני מת על המוצרים שלהם הם מאוד איכותיים, מה אתם אומרים עליה ?

http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=750

פורסם

אני ממליץ

לא מכיר אישית את המערכת הספציפית הזו אבל את מיקרו לב מכיר והם סבירים למדי ואפילו טובים , מבחינת התקציב היא תספק לך את מה שביקשת כולל תמורה ראויה לכסף ביחס לאיכות - חוץ מיזה שהיא גם נראת יפה . צריך לבדוק מבחינת טווח תדרים , יתכן שתהיה לך נפילה קלה בנושא המיד באס אבל אין טוב ממשמע אוזניים , המערכת מתומחרת סביר , אולי מעט יקר בטווח של 200 300 שח' למעלה מידיי לטעמי .

( לא מצאתי מה התדר של הסנטר לכן אפשר להסיק שהו כמו השאר )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים