עבור לתוכן

בעייה רצינית בהתקנת דרייברים ל4870 !!!!ATI

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה רצינית בהתקנת דרייברים ל4870 שיש לי.

אתמול החלטתי להתקין את הדריברים החדשים 10.12 לאחר שמחקתיאת הדרייבים הישנים שלי (10.6 אם אני לא טועה) דרך ההסרה של הוינדוס (יש לי WIN7 64 ביט)

התקנתי את החדשים 10.12 ולאחר ההתקנה המחשב לא ביקש לעשות ריסטרט אבל עדיין עשיתי ואחריו נעלם לי התפריט של הקונטרול סנטר (CCC) ואין לי יותר סמל של ATI בצד המסך.

לאחר מכן ניסיתי שוב,מחקתי והתקנתי ואותה הבעיה.

אז קראתי באינטרנט שכדאי להשתמש בדרייבר סוויפר אז הורדתי אותו וניסיתי קודם למחוק דרך המחשב לאחר מכן את מה שנשאר עם הדרייור סוויפר ואז להתקין.אך שוב אותה הבעיה.ניסתי לעשות זאת גם במצב SAFE אבל עדיין הבעיה המשיכה.לאחר מכן החלטתי לחזור לדרייברים הקודמים 10.6 אך גם כשאני מתקין אותם אותה הבעיה,הדרייור מותקן חלקית, אין CCC אין סמל וזהו.כמו כן ניסיתי גם להסירם דרך מנהל ההתקנים לאחר מכן הוא מתקין דרייורים ג'ינריים על המחשב ואז אם אני מתקין את הדרייורים של ATI מנהל ההתקנים לא מזהה אותם ואז אפשר לעדכן דרך WIN אפדייטר אבל הוא מתקין אותם שוב ללא CCC וללא הסמל או ידני שהוא מזהה אותם דרך מנהל ההתקנים אך הדרייורים עדיין לא שלמים .מה לעשות?!!!!

תודה רבה לעוזרים !!!!!

פורסם

במקום להסתבך תעשה פשוט שחזור מערכת ללפני כמה ימים ותראה אם זה פותר את הבעיה ותעדכן...

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלא יצרתי נקודת שחזור (או שהמחשב יוצר אותה אוטומטית?)

פורסם

יוצר לבד אוטומטית כמובן...

1. START

2. תרשום SYSTEM RESTORE ואנטר

3. תבחר באפשרות השניה ותבחר תאריך של לפני ההתעסקות

אם העיניין יסתדר נמשיך משם בהתקנה של הדרייבר החדש...

פורסם
  • מחבר

אוקי עשיתי שחזור לנקודה הכי מוקדמת (שהייתה לפני שניסיתי לעדכן את הדירייבר).לפני השחזור המחשב התריעה שייתכן שלא כל התוכנות המשוחזרות יפעלו אבל המשכתי ואחרי השחזור חזרתי לאותו הדבר:מנהל ההתקנים מראה כי יש דרייבר ATI מותקן על המחשב אך אי אפשר להכנס אליו, אין CCC ואין שום סמל.

האם ניתן לעשות משהו מהנקודה הזאת? אולי בכלל כדאי להתקין את הוינדאוס מחדש(למרות שאם יש פתרון אני ממש מעדיף לא לפרמט)?

בכל מקרה Lanzar תודה רבה שאתה עוזר לי.

פורסם

האם כשעשית שחזור מערכת קיבלת הודעה שהמערכת שוחזרה בהצלחה? (לאחר העליה מחדש של המערכת) אני שואל כי בזמן האחרון גיליתי ששיחזור המערכת שלי לא עובד והמערכת עולה מבלי להודיע על כישלון השיחזור. אצלי השיחזור עבד רק כאשר הפעלתי אותו במצב בטוח (safe mode). נסה להיכנס למצב בטוח ולשחזר את המערכת לתאריך שלפני כל ההתעסקות עם כרטיס המסך.

פורסם

כנס להוספה הסרה, תסיר משם כל מה שקשור ל MICROSOFT NET FRAMEWORK, תסיר בנוסף את הדרייברים של ATI, ותפעיל את המחשב מחדש...

קנה לעדכונים האוטומטיים, הווינדוס אמור לזהות שלא מותקן אצלך NET FRAMEWORK ולהתקין לך אותו מחדש, ואז תנסה להתקין את ה CATALYST שוב.

פורסם
  • מחבר

האם כשעשית שחזור מערכת קיבלת הודעה שהמערכת שוחזרה בהצלחה? (לאחר העליה מחדש של המערכת) אני שואל כי בזמן האחרון גיליתי ששיחזור המערכת שלי לא עובד והמערכת עולה מבלי להודיע על כישלון השיחזור. אצלי השיחזור עבד רק כאשר הפעלתי אותו במצב בטוח (safe mode). נסה להיכנס למצב בטוח ולשחזר את המערכת לתאריך שלפני כל ההתעסקות עם כרטיס המסך.

אני לא זוכר אם קיבלתי הודעה שהמערכת שוחזרה בהצלחה (למרות שנדמה לי שכן) מה שכן זה שכול מה הסרתי (כמו האנטי וירוס שחשבתי שיש לו בעיות עם הדרייורים) חזר ומה שהתקנתי (כמו הדרייור סוויפר) נמחק אז אני חושב שהמערכת שוחזרה בהצלחה. אכשיו אני אנסה את מה שLANZAR אומר מקסימום אני אעשה שיחזור מהSAFE מוד.[br]פורסם בתאריך: 15.12.2010 בשעה 21:20:15

Lanzar מה בדיוק אני צריך למחוק ?

hwzonehelp.jpg

פורסם

MICROSOFT NET FRAMEWORK, אוליי זה קצת למעלה ?

אם אין לך את זה מאיזה שהיא סיבה זו עלולה להיות הבעיה...

פורסם
  • מחבר

אין לי את זה מה שכן בWIN UPDATE היה SP1 של NET FRAMEWORK וכמה עידכוני אבטחה בלשביל הNET FRAMEWORK אז הורדתי אותם ובדקתי בהסרה של התוכנות ו NET FARWROK עדיין לא מופיע .שמה צריך להוריד עוד משהו? אפשר בכלל להוריד את זה בניפרד (מאתר מיקרוסופט או משהו)?

פורסם

תנסה עכשיו אחרי העדכון להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך...

פורסם
  • מחבר

הורדתי את העדכונים כמו כן הורדתי NET FRAMEWAR 4 מאתר מייקרוסופט שבעצם פועל כUPDATE/INSTALL לנט פריימייר הנוכחי ואכשיו הופיע לי נט פיירמייר בהוספה והסרה,התקנתי את הדרייבים שוב אותה הבעיה אך הפעם גם מנהל ההתקנים מציג לי אותה,הפעם חוץ מזה שאין סמל וCCC גם הדרייברים לא ממש פועלים (מקודם אחרי ההתקנה הסקין שלי היה משתנה לAERO או איך שזה לא נקרה והמנהל ההתקים היה מציג שדרייבר ATI פועל).

hwzone2.jpg

פורסם

לגבי ה .NET אני חושב שחלונות 7 מגיעה עם גירסה 3 או משהו כזה מובנה ולכן אין צורך להתקין ולכן גם לא מופיע כתוכנה להסרה. נראה שהמצב עכשיו גרוע יותר.

עזוב, שמור דברים חשובים במחיצה נפרדת ותתקין מערכת נקייה. אני הייתי בטוח שלמרות כל ההתקנות וההסרות החוזרות, לא תהיה בעיה פשוט לחזור ולהתקין את הדרייבר. אבל כנראה שמשהו נדפק וחבל על כאב הראש. תתחיל עם מערכת נקייה ותתקדם לאט.

אתה יכול כמובן להמתין אולי מישהו ימצא פתרון לבעיה שיחסוך לך התקנה מחדש של המערכת.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאותו הדבר קרה לי עם VISTA אבל אז רציתי לעבור ל7 אז להתעסקתי יותר מידי עם זה.

טוב רוב הסיכויים שאני אפרמט ואתקין 7 מחדש אבל אם למישהו יש פתרון אז שייכתוב פה כי יכול להיות שזה יחזור לי או שעד שאני אתקין כי אני אתקין מחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים