פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים אז ככה - יש לי מגבר של YAMAHA דגם : yamaha rx-v596 בקיצור עד אתמול הוא פעל יופיפתאום אני בא היום פותח את הטלוויזיה פותח את המגבר ופתאום רשום במגבר: Ext. Decoderבקיצור אני לא מבין ואז אני מנסה לשנות את המוד ולהגביר ולהנמיך ושום דבר לא עובד הוא פשוט תקוע על זהניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל גם לא עובדמה אני אמור לעשות במצב הזה?תודה!
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים ניסית לחפש את הבעיה ב-manual או בגוגל? זה הפיתרון הטוב ביותר (בעיקר גוגל).
פורסם 2013 במאי 2112 שנים יש לי בדיוק רסיבר תאום שלו שהוא הyamaha rxv595a וזה לא בעיה תחפש בכפתורי השלט טוב טוב כפתור שקוראים לו ext.decorder או על הרסיבר עצמו כי לי יש גם בשלט וגם על הרסיבר שמח שעזרתי)- - - נערך: - - -יש לי בדיוק רסיבר תאום שלו שהוא הyamaha rxv595a וזה לא בעיה תחפש בכפתורי השלט טוב טוב כפתור שקוראים לו ext.decorder או על הרסיבר עצמו כי לי יש גם בשלט וגם על הרסיבר שמח שעזרתי)- - - נערך: - - -יש לי בדיוק רסיבר תאום שלו שהוא הyamaha rxv595a וזה לא בעיה תחפש בכפתורי השלט טוב טוב כפתור שקוראים לו ext.decorder או על הרסיבר עצמו כי לי יש גם בשלט וגם על הרסיבר שמח שעזרתי)- - - נערך: - - -יש לי בדיוק רסיבר תאום שלו שהוא הyamaha rxv595a וזה לא בעיה תחפש בכפתורי השלט טוב טוב כפתור שקוראים לו ext.decorder או על הרסיבר עצמו כי לי יש גם בשלט וגם על הרסיבר שמח שעזרתי)- - - נערך: - - -יש לי בדיוק רסיבר תאום שלו שהוא הyamaha rxv595a וזה לא בעיה תחפש בכפתורי השלט טוב טוב כפתור שקוראים לו ext.decorder או על הרסיבר עצמו כי לי יש גם בשלט וגם על הרסיבר שמח שעזרתי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.