עבור לתוכן

המלצה לכ.מ למחשב HTPC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ..

השגתי השבוע מחשב מותג מדגם HP DX2300 .. ואני מעוניין להפוך אותו ל- HTPC ..

כרגע המחשב עובר כמה שינויים כגון : מעבד אחר במקום הסלרון D שהיה שם , שדרוג הזכרון DDR2 667 .. וכרטיס מסך משהו מתאים לתכני HD ובקרוב אולי גם יחובר לרסיבר HDMI .

המחשב הולך לעבוד עם LCD "42 FHD

לגבי משחקים , לא בטוח שאשחק בו .. ואם כן אולי אולי CSS

לגבי תקציב ..עד 200 שקל נראה לי הגיוני להשקיע .

תודה רבה ..

פורסם

בתקציב כזה, זה או לקנות G210 הכי זול שאתה מוצא ב190-200 שקל או ללכת על יד שניה ולקחת איזה 8600GT כדיי שלפחות תקווה לשחק משהו על FHD תהיה לך

פורסם
  • מחבר

בתקציב כזה, זה או לקנות G210 הכי זול שאתה מוצא ב190-200 שקל או ללכת על יד שניה ולקחת איזה 8600GT כדיי שלפחות תקווה לשחק משהו על FHD תהיה לך

FHD מה שבטוח אני לא ישחק שם :)

720 כן ..

ותודה ליאור :)

פורסם

אם יד שנייה זו אופציה, אז ראיתי במאה שקל 4650 hd בלוח יד שנייה של האתר, אני לא בהכרך אומר שזה הכרטיס שאתה צריך לקנות, אבל אני בהחלט מחזק את הטענה שקנייה יד שנייה בתקציב הזה משתלמת ביותר( מה גם שראיתי כרטיסים יחסית חזקים בקנה מידה של המערכת שאתה בונה, נמכרים בלוח באיזה 250-300, אז הייתי שוקל להשקיע אפילו טיפה יותר).

פורסם
  • מחבר

אם יד שנייה זו אופציה, אז ראיתי במאה שקל 4650 hd בלוח יד שנייה של האתר, אני לא בהכרך אומר שזה הכרטיס שאתה צריך לקנות, אבל אני בהחלט מחזק את הטענה שקנייה יד שנייה בתקציב הזה משתלמת ביותר( מה גם שראיתי כרטיסים יחסית חזקים בקנה מידה של המערכת שאתה בונה, נמכרים בלוח באיזה 250-300, אז הייתי שוקל להשקיע אפילו טיפה יותר).

כן ראיתי , תודה .

דבר נוסף שלא הזכרתי הוא ספק , הספק שם זה LITEON 250W .

על המחשב יתוכנן OC , איזה ספק הייתם ממליצים עד 200 ש"ח ( אני חשבתי על HEC RAPTOR 300W זה מספיק ? ) ..

המעבד שהולך להיכנס זה E2140 שיעבור OC - מקווה שהלוח לא יגביל אותי במשהו לוח INTEL ::)

פורסם

אל תצפה בכלל להצליח לבצע אוברקלוקינג.

ספק כח עד 200 שקלים? Seasonic SSET 350W

פורסם

+1 לdj-ElectriC

אם אני לא טועה, בלוחות של אינטל לא ניתן לבצע אוברקלוק בכלל מלבד הלוחות מהסדרה הגבוה שלהם (לפחות ככה אני זוכר מהניסיון המועט שלי עם הלוחות האלו.)

פורסם
  • מחבר

+1 לdj-ElectriC

אם אני לא טועה, בלוחות של אינטל לא ניתן לבצע אוברקלוק בכלל מלבד הלוחות מהסדרה הגבוה שלהם (לפחות ככה אני זוכר מהניסיון המועט שלי עם הלוחות האלו.)

אוקי אז לא נבצע OC :)

אבל שאהיה בטוח , המעבד E2140 יהיה מסוגל להריץ סרטי 720P או 1080P ?..

תודה

פורסם

בשילוב נכון עם קודקים מתאימים וכרטיס מסך מתאים לא צריכה להיות בעיה

פורסם

אוקי אז לא נבצע OC :)

אבל שאהיה בטוח , המעבד E2140 יהיה מסוגל להריץ סרטי 720P או 1080P ?..

תודה

720p בזמנו הרצתי עם אטלון 3000+ וכרטיס מסך x800gt, וזה עבד יפה, אז אני דיי בטוח שמערכת כזו תסתדר עם 720P אבל בקשר ל1080p אני באמת לא יודע.

פורסם
  • מחבר

720p בזמנו הרצתי עם אטלון 3000+ וכרטיס מסך x800gt, וזה עבד יפה, אז אני דיי בטוח שמערכת כזו תסתדר עם 720P אבל בקשר ל1080p אני באמת לא יודע.

טוב נסתדר . מקסימום לא נעביר את המחשב הראשי לסלון :)

תודה בכל מקרה חברים ! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים