עבור לתוכן

מסכים כחולים ושגיעות בWIM XP

Featured Replies

פורסם

תבדוק גם את התזמונים של הזכרונות ותשים אותם על ממש גבוהים אם זה פתאום עובד תוריד לאט לאט את התזמונים עד ששוב פעם יש בעייה ואז תעלה לאחד הקודם

פורסם
  • מחבר

אחי מדובר על הלוח הכי מסריח בארץ (A7V133), אין שם שום אפשרות לשנות תיזמונים..

פורסם

אני בחיים לא ראיתי לוח שאי אפשר לכוון את ה CAS אז לפחות זה חייב להיות קיים

פורסם

בדוק התקלות ב - EVENT VIEWER :

העתק לשורת הפקודה את זה והפעל :

%SystemRoot%\system32\eventvwr.msc

פורסם

ETB בדיוק לפני יומיים קרתה לי את אותה בעייה עם הווינדוס, הייתי צריך לשים באס 133 ומכפלה 11 כדי שהוא יתקין (כמובן שהלוח דפוק)

אז תנסה לשים מכפלה 11 ובאס 100

אחחח אסוס אסוס..

פורסם

לפני הפעלת הוינדוס תלחץ F8 ותנסה לעלות ב debuging

פורסם
  • מחבר

טוב אני מוותר, נשבר הז*ן מהמחשב הזה...

לקחתי מחבר שלי Win XP וניסיתי להתקין, כלום עדיין אני לא מצליח להתקין את הShell32.dll בזמן ההתקנה, ואז כול ההתקנה מתחרבשת.

ניסיתי להוריד עוד את הבאס והמכפלה, עדיין לא לא ניראה לי בעיה של יציבות של מעבד או זיכרונות, כי גם החלפתי את שתי הסטיקים של הזיכרונות בשתיים ישנים של 64 מגה שבטוח עובדים טוב עדיין אותו חרא..

החלפתי כבלים של IDE, החלפתי כונן סידירום, החלפתי H.D.

כלום עדיין הלוח המז*#ן הזה עושה בעיות.

לפני חודשיים וחצי הבקרים של הIDE חדלו לעבוד, ולפני חודש המחשב קם פתאום לתחייה, והוא עבד מצויין, הוא הריץ פול משחקים חדשים, עבד חלק, עד לפני מספר ימים.

לבנתיים שאני עובד על סלרון 400, 128 MB, כרטיס מסך של Matrox G200.

אולי בחודש הבא אני יקנה שילוש חדש וקצת בנזין לשרוף את הלוח המגעיל הזה.

מה שבטוח אני לא מתקרב יותר לASUS, מהיום שקניתי אותו כול הזמן בעיות..

תודה לכול אלו שניסו לעזור.. :-\

פורסם

רגע אז מה הייתה הבעיה בסוף? כי גם לי יש בעיה דומה לשלך עם win xp sp1... רק שאצלי המחשב פשוט מראה את ההודעה הכחולה המרגיזה הזאת. ודרך אגב, החלפתי את הלוח שלי לפני איזה שלוש שבועות או שבועיים אפילו, וניסיתי להתקין ווינדווס מחדש עם הלוח ופשוט ההתקנה ניתקעה לי באמצע, או שהיה קובץ חסר (למרות שלא היה) אז פשוט הוצאתי את כל כל כל החיבורים מהמחשב, חיברתי אותם שוב וההתקנה בוצעה בלי שום בעיה. מקווה שזה עוזר לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים