עבור לתוכן

מסכים כחולים ושגיעות בWIM XP

Featured Replies

פורסם

אני לא יכול יותר לסבול את הXP המגעיל הזה, בתקופה האחרונה התחילו להופיעה יותר מידי מסכים כחולים וקריסה טוטלית של המערכת, זה מזכיר לי את הימים של WIN 98 שלא עבר יום ולא היה מסך כחול. .

ולאחרונה המערכת קורסת לעיתים תקופות, מופיעה מסך כחול והמחשב עושה ריסט.וכול הזמן נסגר לי האקספולורר

יש לי WIN XP PRO SP1, עם כול העדכונים האחרונים, עם אנטי וירוס הכי מעודכן, כול הדריברים המעודכנים האפשריים של הלוח..

אין בעיה של חימום יתר של מעבד ,להפך היום שיפרתי את הקירור והוספתי מאורר ושיניתי את הסדר של המאוררים, וכתוצעה מכך ירד הטמפרטורה ב8 מעלות ובגשר הדרומי ב10 מעלות.

הייתה לי בעיה שנעלמה לי מחיצה של 6 גיגה מההרד דיסק, סידרתי את זה היום עם ה Powerquest Partition Magic 8.0.

יש גם תופעה מעצבנת, שכול הזמן האקספלורר נתקע, ומופיעה הודעות שגיעה, וגם כול מיני תוכנות.

היום משום מה כול הבלגן והקריסות התגברו, והמחשב לא מצליח להחזיק יותר מידי מעמד בלי לקרוס.

למישהו יש רעיון? תוכנה? שתוכל לפתור לי את הבעיה המעצבנת הזו?

כמובן חוץ מהפיתרון הסופי של פירמוט..

תודה לעוזרים...

פורסם

פירוט של מה מופיע לך במסך הכחול יכול להיות התחלה

פורסם
  • מחבר

הבעיה עם המסכים הכחולים שהם מופיעים לחצי שניה וישר המחשב מהתחל, אבל היה גם הודעות שגיעה מרובות של האקספלורר, וכול מיני תוכנות שהופעלו, אי אפשר היה לעבוד עם המחשב יותר מ5 דקות רצוף בלי הודעת שגיעה.

אז בסוף פירמטי את המחשב, וניסיתי להתקין WIN מחדש, אבל הופיעה גם בהתקנה מסכים כחולים.

ורק אחרי שהורדתי את הבאס ל100 Mhz, הוא התחיל להתקין את הWIN עד התקלה הבאה..

אחרי שאני מכין פרטישן חדש, אני מפרמט את ההדיסק (בהתקנה) ואז הוא מתחיל להתקין כול מיני קבצים בזמן הפירמוט, ותמיד בהתקנה הוא מודיע שחסר לי קובץ (לפעמים יותר) בדיסק/או שהדיסק פגום, ושם הקובץ ניראה לי Shell32.dll.

ואעם אני ממשיך בהתקנה, ומפעיל את הXP חוזרות ההודעות שגיעה והמסכים הכחולים, אני מניח שזה מהקובץ החסר.

הדיסק מקורי, והוא לא כזה שרוט.

מה יכול להיותר הבעיה? יש מצב שזה בעיה בחומרה? :-\ >:(

פורסם

יש לך בעיית חומרה בסבירות גבוהה מאוד.

תחילה, בדוק את הזיכרון בעזרת memtest86

לאחר מכן בדוק את המעבד בעזרת prime95

ולבסוף בדוק את המערכת הגרפית בעזרת 3dmark

פורסם

זאת בהחלט נשמעת כמו בעיית חומרה, קודם כל תבטל כל OC (אפילו הכי פיצפון) ותנסה.

אחר כך תבטל את האופציה של איתחול אוטומטי דרך הלוח בקרה ותעתיק את הפרטים של מסך כחול.

תבדוק שכל החומרה תקינה ותנסה להתקין מדיסק אחר.

פורסם
הנה מדריך שיוכל לעזור לך לאבחן את בעיית המסכים הכחולים
פורסם
  • מחבר

אתם ממש לא עוזרים לי, כי אין לי ווינדוס.

אני פירמטי את המחשב עוד הפעם, בגלל שאי אפשר להתקין את הXP בלי שיקרוס אחרי דקה.

וגם עם איך שהוא הוא נישאר חיי, אין מצב להתחבר דרכו לאינטרנט, כי הוא ישר קורס.

אני פשוט עכשיו גולש במחשב של חבר שלי..

אני ינסה מחר להתקין את הXP מדיסק של חבר שלי, עם עדיין יש בעיות, אני ישלח תמונות לגלרית המודיג אחרי ששפיצצתי את המחשב עם פטיש 5. >:(

פורסם

תבטל כל OC (אפילו הכי פיצפון) ותנסה.

מה שהוא כתב מודגש ועם קו תחתון!

פורסם
  • מחבר

מה מסובך ליראות שהורדתי את הבאס ל100, כפי שנכתב בהודעה המקורית...

אז עם לא הסברתי את עצמי טוב, אז המעבד על 100X12, זאת אומרת הוא לא באובר קלוק, ולמרות שהזיכרונות והמעבד יכולים לעבוד בבאס של 133.

פורסם

אוברקלוק גם יכול לכלול את הAGP, כרטיס מסך ועוד מספר דברים.

תנסה להתקין מדיסק אחר. בכל מקרה, זאת נראית כמו בעיית חומרה, תנסה עם זכרונות אחרים.

פורסם

תראה, מהניסיון שלי בד"כ 2 דברים יכולים לגרום למסכים כחולים בתדירות גבוהה לאחר פירמוט

1. זיכרונות (במיוחד אם הם ג'נריים) - לפעמים ההלחמות מתרופפות על הדים ולמרות שהוא עובר את הבדיקה

בביוס הם יוצרים מה שנקרא "soft errors" - תנסה להחליף זכרונות ותראה.

2. כ.מסך - כנ"ל - תנסה להחליף (אפילו למשהו pci ישן שיש לך בבוידעם)

אחד מהאפשרויות האלו (או שניהם) אמורים לפתור לך את הבעיה

אם זה לא פותר, אז הבעיה היא כניראה בלוח-האם.

כמובן שלפני הכל מומלץ להוציא את כל הכרטיסים האחרים שיש לך במחשב רק

כדי לוודא שזה לא תקלה באחד מהם (או אפילו בדרייברים+התנגשויות חומרה)

-שי-

פורסם

גם עידכון BIOS לא מזיק לפיתרון של בעית מסכים כחולים

למרות שבמקרה שלנו כנראה בחומרה תקולה כי אני מבין שהמחשב בעבר עבד כמו שצריך ורק לאחרונה הוא השתבש..

פורסם

בדוק זכרונות וטמפרטורת מעבד.

בעיה בכרטיס מסך לא תגרום לשגיאה בקריאת קבצים בעת התקנת חלונות.

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורה נמוכה מאוד יחסית למעבד שלי, הוא על 48-51.

בקשר לזיכרונות, אני יכול להשים זיכרונות של פנטיום 3, אלו זיכרונות שיש עליהם רק צד אחד של צ'יפים, והם עובדים על 100 Mhz.

פורסם

אם הלוח שלך תומך בSDRAM (לא אמרת איזה לוח ומעבד יש לך) אז תנסה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים