עבור לתוכן

ייעוץ לקניית מחשב נייד ללימודים

Featured Replies

פורסם

היי אני מתחיל עוד כמה חודשים ללמוד הנדסאי תוכנה...

ואני צריך מחשב נייד מה אתם ממליצים לי? אני מחפש משהו שישרת אותי טוב לשנתיים לימודים בצורה הטובה ביותר..

ככה שהתקציב נתון לרשותכם כי אין לי מושג מה אני הולך ללמוד שם..

אבל בכל מקרה אם אתם ממש מתקשים אז בערך 5000 ש"ח

פורסם

היי

ישנם 2 דגמים של LG שיהיו לך טובים ולתקופה ארוכה של לימודים. הדגם הראשון הוא T280-FB1. מדובר על דגם מסדרת ה marathon של LG שבעזרת סוללה של 6 תאים מספק עד 7 שעות עבודה. בעל מסך HD של "11.6 ובמשקל של 1.4 ק"ג בלבד, מעולה לניידות. בעל זיכרון של 2GB, כונן קשיח של 320GB, מעבד Intel Pentium Core 2 Duo SU7300, יציאת HDMI ומערכת הפעלה של WIN 7. הדגם השני הוא R460-F19. נייד עם מסך HD בגודל "14. מגיע עם מעבד Intel Core Duo Processor T6600, זיכרון 4GB, כונן קשיח של 320GB, צורב DVD ומערכת הפעלה WIN 7 Professional. על שני הניידים ישנן שנתיים אחריות ע"י קבוצת ח.י. ואפשרות הרחבה לשנה נוספת.

אם עולות שאלות נוספות נשמח אם תוכל לפנות אלינו לכתובת מייל: online@hye.co.il

בברכה אורי, נציג קבוצת ח.י.

פורסם

המחשב הראשון לא כדאי, במיוחד כשיש את ה-lenovo edge11 או את גרסת ה-13 אינצ' שלו, במחיר הרבה יותר כדאי ועם מפרט ובניה עדיפים.

המחשב השני שהוצע פשוט גרוע. מדובר בדגם מיושן במחיר גבוה מאוד, והסיבה היחידה להמליץ עליו היא כשאתה עובד של יבואן LG ::)

אל תקח את דברי כאילו יש לי משהו נגד LG או כל חברה אחרת, פשוט מטרת הפורום היא להמליץ על האופציה הכדאית ביותר

ולא להוות פלטפורמה לקידום מכירות כזה או אחר.

GTX500, לבקש המלצה לנייד בלי לתת דרישות כמו גודל, משקל ושימושים - לא מאפשר לעזור לך.

מומלץ לעבור על החוקים, ולמלא את השאלון שמופיע בהודעה הראשונה שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים