פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים כרגיל ניתן לערוך ח-י-פ-ו-שאבל במקרה ואתה רוצה טיפ טיפה פירוט:1. הzalman 7000cucu מומךץ בעיני מאוד למרות מחירו.2. אם אתה יכול לקנות גם מחו"ל אז אני ממליץ עלslk-900
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים ממליץ על השילוב השקט והמנצח: AX478 עם מאוורר מארז שקט ואם אתה רוצה משהו שיהיה פוטנציאלי מתי שתראה ליותר כוח קירור אז Smart Fan2 עם בורר מהירות.החברה היא ThermalRight
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים תראה אתה יכול ללכת על המאורר ספארק7+ כמו שיש לי ואני מרוצה ממנו מאוד אבל אני חושב יותר שהשקעה כספית כמו שהמליחו לך כאן לוח קירור ל 478 של טרמל רייט עם איזשהו מאורר שאתה רוצה (אני חושב שרק 80מ"מ) אתה יכול להרכיב אם יש לך חלון איזה מאורר לדים יפה אם תרצה באמת קירור יותר רציני אתה יכול להרכיב עליו את הסמארט פאן 2 זה פשוט נותן לך יותר אופציות למשחק, להחליף מאורר אם תקנה את הספארק 7+ כמו שלי, שעובד מצויין אתה תשאר איתו ולא יהיה לך אופציה לשנות מאורר אם הוא לא יראה לך ויכול להיות שתתבאס בגלל הרעש שהוא עושה או דברים כאלה... בכל מקרה החלטה שלך אני ממליץ לך ללכת לסטיקי שיש על הקירור (מחולק לשקט , מרעיש סביר, ורועש) נדמה לי של SUBX לא סגור על זה... ולראות שם את המאוררים המומלצים לחפש עליהם מאמרים www.google.co.il review product וזהו בעצם בהצלחה !
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים על מה אני לא סגור? התכוונתי שאני לא סגור שאתה זה שכתבת את הסטיקי בכל מקרה, פותח התראד תחליט מה שאתה רוצה לקנות, תקנה, תבדוק, ותגיד לנו איך הביצועים
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים התכוונתי שאני לא סגור שאתה זה שכתבת את הסטיקי יש לי תאום מקביל ביקום מספר 124, הוא שלח לכאן את הסטיקי.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים הזלמן 7000CU , זה שמיוצר ממאה אחוז נחושת , רק אם המארז של מאוורר כמו שצריך !!!!!לי יש אותו והאו מצויין
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים יש לי תאום מקביל ביקום מספר 124, הוא שלח לכאן את הסטיקי.אבל הוא רשם את זה על השרת שיושב ביקום 124אין לי גישה לשםאני קורא את ההודעה מהשרת ביקום שלנו...אז אני בטוח שאתה רשמת את זה!
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מספיק עם הספאםפותח התראד, יש לך אפשרות לקנות את הAERO4. מעולה ומומלץ, אבל קצת יקר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.