עבור לתוכן

מפרט למחשב משרדי עד 4000 כולל מסך

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם!

אני מחפש מפרט למחשב לאבי היקר,

שימושיו במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ועריכת קבצי אופיס, אך סביר להניח שמדי פעם יהיה שימוש במחשב הזה בתוכנות עריכה גרפית כמו פוטושופ,פלאש ואילוסטרייטור.מעבר לכך, צפייה בסרטים בחיבור ל-LCD באיכות צפייה טובה זה גם חשוב לכן חובה שיהיה חיבור DVI/HDMI וכרטיס מסך שיוכל להריץ סרטים ב-1080P בלי בעיה..

את המחשב אנו מתכוונים לרכוש ב-KSP אשדוד(קנינו משם כבר מס' מחשבים ואנו מאוד מרוצים). מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט.

התקציב הוא בכיוון 3500 ש"ח, אך מכיוון שזה אמור לכלול מסך זה יכול לנוע גם לכיוון 4000 ש"ח.

אביזרים נלווים נוספים שצריך זה רק מקלדת ועכבר - עדיף אלחוטיים, רמקולים הכי בסיסיים שיש וזהו.

האם יש למישהו מפרט מומלץ בשבילנו?

מצפה לתשובתכם,

בתודה מראש, הסנאי.

פורסם

שלום,

מספר שאלות לי אליך:

- עד איזה כובד של שימוש יהיה בתוכנות העריכה הגרפית?

- האם יש צורך בתמיכות או יציאות מיוחדות כלשהן?

- כמה זמן ביום אביך עובד על המחשב?

- אני יכול להגיד לך מראש, שעקב ההפרשי המחירים הגדולים במוצרים בKSP, כנראה שיהיה ניתן להרכיב מפרט עדיף (ביצועים ו/או שקט ו/או איכות) בחנות אחרת. באשדוד יש גם את IQPC שנחשבת לחנות טובה. האם תרצה שאבנה שם את המפרט או עדיין בKSP (אין לי בעיה לנסות בשניהם ולראות מה עדיף)?

- האם לדעתך דרוש מפרט חזק כדי שימשוך כמה שיותר זמן עם ביצועים טובים, או שהיית מעדיף לחסוך את הכסף לשדרוגים עתידיים ולרכוש עכשיו מחשב מעט זול יותר אך עדיין לא יגביל את שימושיו?

פורסם
  • מחבר

לא יהיה שימושנכבד במיוחד, אשתי היא גרפיקאית במקצועה,ככה שמדי פעם בסופי שבוע יכול להיות שהיא תצטרך לעבוד שם על המחשב אבל לא מעבר לזה. ולא עולה לי איזושהי יציאה מיוחדת שיש לנו צורך בה. עדיף שהמארז יהיה עם כפתור הדלקה עליון וחיבורי usb גם עליונים ככה שיהיה נגיש בקלות.

אבי עובד על המחשב קרוב לשעה שעתיים ביום ורוב שימושיו הם כתיבה בוורד, ככה שזה צריך להיות מסך שיאפשר לו עבודה נוחה מול פונטים קטנים.

לגבי החנות אני מאוד אשמח אם תוכל להראות לי את ההבדל בין שניהן..כי אבא שלי אוהב לקנות ממקום שהוא מכיר,ויש לנו ניסיון טוב עם קייאספי.אבל אם ההפרש במחיר או בביצועים הוא קריטי אז לא תהיה לנו בעיה לנסות חנות חדשה.

ועדיף מפרט שימשוך כמה שיותר זמן ולא אחד שמוכן לשידרוגים עתידיים כי לא יודע כמה זמן יהיה לי להתעסק בזה בהמשך, ואבי לא ידע להתעסק בשידרוגים עתידיים..

המון תודה על נכונותך לעזור..המשך יום נפלא!

פורסם

הנה 2 מפרטים מ2 חנויות. בקשר לציוד ההיקפי (רמקולים, מקלדת+עכבר) מציע ללכת ולבחור בעצמכם מה שנוח לכם, השארתי מקום בתקציב.

הנה מפרט מKSP:

מעבדים ‏AMD Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box

מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan

לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a

זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield

זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield

דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ

כרטיסי מסך Inno3D GT430 1GB SDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E

צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem)

מארזים CoolerMaster Elite 342 Black Micro ATX Case (No PSU)

ספקי כוח SeaSonic 400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET (Oem)

מסכים SAMSUNG Samsung 2333T Professional PVA 23'' LCD 8ms DVI WideScreen Black

מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל

סה"כ עלות מחשב- מחיר 3735 ₪

מפרט מIQPC:

מסך:

[..] SAMSUNG LCD 23" 2333T 8ms DVI WIDE - PVA PANEL ₪855

מעבד:

[..] AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪825

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H ₪324

זיכרון:

[..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 - זמין במלאי ₪149

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] GAINWARD GT430 1GB DDR3 - RETAIL ₪370

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪113

מארז:

[..] COMPUCASE 63RA-NPS w/o PSU ₪150

ספק כוח:

[..] SEASONIC 400W : SS-400ET ₪257

קרור למעבד:

[..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪130

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪273

הרכבת מחשב:

[..] הרכבה + בדיקות יציבות (מוזל מ3000ש"חּ או ברכישת מ.הפעלה) ₪45

מחיר סופי: ₪3640

כפי שאתה יכול לראות המפרטים כמעט זהים לחלוטין, רק שיש כמה יתרונות למפרט האחרון:

- לוח-אם זול ומשתלם יותר.

- מארז בעל יציאות עליונות.

- מחיר נמוך בכמאה שקלים בערך.

אתה יכול ללכת על כל מפרט שתרצה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל המון תודה על המפרטים..

כמה שאלות לגבי המפרטים:

א. ספק כח של 400W יספיק למפרט כזה?מעבד מרובע ליבה וכרטיס מסך חזק כזה יעמדו בלחץ?ו-SEASONIC חברה רצינית בתחום?

לגבי כרטיסי המסך - עוד לא נתקלתי ב-inno3d או gainward. ההפרש ביניהם לבין דגם דומה מתוצרת gigabyte יהיה קריטי?מבחינת מחיר ואולי מבחינת ביצועים?

לגבי המחירים, סביר להניח שבמקום תהיה איזושהי הוזלה, מה גם שלדעתי מסך קטן יותר יספיק, כך שיש מקום לחיסכון.

המון תודה בינתיים.

המשך ערב נפלא!

פורסם

א. ה400W יספיק בלי למצמץ, בכל זאת, הGT430 מתאפיין בצריכת חשמל נמוכה יחסית ו965X4 אמנם לא צנוע, אבל עדיין, הצריכה של המערכת היא הרבה מתחת למה שהספק הזה נותן.

ב. SEASONIC מאד ידועה בתחום הספקים ולחיוב.

ג. לגבי יצרן כרטיס המסך, צריך לשים לב לספסיפיקציות של כל כרטיס ספציפי, אבל עקרונית אין הבדל בביצועים בכרטיסים של החברות השונות אלא אם מדובר בגרסא מסורסת או לחלופין גרסה מומהרת, במחיר לעומת זאת יש הפרשים שהם בין שקלים בודדים למאות שקלים, תלוי במקרה, בדרך כלל זה לא שווה את התוספת.

ד. לא הבנתי את ההערה לגבי הוזלה, אבל מההיכרות שלי עם KSP ולמעשה עם כל חנות אחרת, המחירון הוא המחירון, מקסימום יש הנחת מזומן איפה שנותנים, ובהנחה שאתה משלם במזומן כמובן.

ה. ממש לא בהכרח נכון שמסך קטן יותר יהיה זול יותר. מה שכן נכון הוא שכמעט כל מודל זול יותר מה2333T יהיה הרבה פחות איכותי ממנו, מדובר במודל מאד משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים