פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים המחשב פועל רק בסייף מוד בגלל בעיות עם הכרטיס מסך צריך לקנות חדש בנתיים אני בסייף מוד ואין את הדרייברים של הקול ואני ממש רוצה לראות תסדרות שלי מבלי לקחת תלפטופ להעביר לדיסק און קי את הסדרות ואז לחבר תמסך ללפטופ ולראות בוזה מעצבן ומסורבל ולוקח לי המון זמןבקיצורהאם יש דרך להעלות גם תדרייברים של הקול בסייף מוד עם רשת?עוד שאלה קטנה:המחשב נדלק לכמה שניות ואז נכבה כשיש לי 4 ראם ואם אני מוציא סטיק אחד אז המחשב עולה כרגילהבעיה קוראת כל איזה שנה לאיזה כמה ימים ואז הבעיה תוקנה באורך פלאלמישהו יש פיתרון לזה?
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים איזה לוח ואיזה זכרונות יש לך?כל הקטע ב-SAFE MODE זה שלא עולים דרייברים בשביל שהמחשב לא ייקרוס כתוצאה מדרייבר לא טוב.
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים מחבר ^^אני יודע אבל הקטע שזה לא הדרייברים זה הכרטיס מסך שעושה תבעיות של פתאום ארטיפקט אם אני אפילו רק מתחיל להריץ עליו משהו וגם ניסיתי לעדכן לו דרייברים זה לא עבדהמחשב עובד בסייף מוד רק בגלל שזה על 16 ביט אם אני מריץ תמחשב שלי גיל שמתי כל משחק בהגדרות על 32 ביט בסייף אני יכול להריץ משחקים אבל שוב זה רק על 16 ביט לא על 32 כמו במחשב הרגיל(בכל מקרה אני קונה כרטיס חדש בקרוב)זה לא קשור ללוח גם לאחי היה את זה במחשב והוא גם הוציא סטיק אחד וזה עזר לו ממנו למדתי תטריק הזה של להוציא סטיק אחד וזה יעבודככה שאין קשר לוח או לזיכרון אם זה קורה בשני מחשבים שונים לגמרי שבאחד יש זיכרונות של קינגסטון(שלי) ובשלו יש זכרונות corsairשלא נדבר על השוני בלוחות האם שלנו
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים מחבר ניסיתה לבדוק את הכרטיס מסך על מחשב אחר ?זה לא כזה משנה אמרתי זה בעיה של הכרטיס מסך הוא נכשל וזה הגיוני אני הישתמשתי בו במשחקים כבדים ביותר ואחרי 4 שנים כבר מגיע לוכבר ניסיתי המון דבריםמלפרק את הכרטיס לגורמים ולנקות אותו לגמרי! ואז שמתי משחה חדשה פדים טרמיים חדשיםניקיתי לגמרי את צלעות הקירור ואת המאורריםזה רק הוריד לי 15-10 מעלות אבל התקלה תמשיך לקרות עוד הרבה זמן עד שהכרטיס כבר יתחלף בכרטיס אחר אולי 460בכל מקרה זהו לא הנושא בבקשה תחזרו לנושאתודה
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים לזיכרון תריץ memtest בקשר לכרטיס מסך כמו שאמרו תנסה אותו על מחשב אחר כדי שנידע שהוא באמת תקול.כדי שנבין את הבעיה, מתי מופיעה הבעיה של הכרטיס מסך? מה בדיוק הבעיה? איך אתה יודע שהוא תקול?
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים מחבר לזיכרון תריץ memtest בקשר לכרטיס מסך כמו שאמרו תנסה אותו על מחשב אחר כדי שנידע שהוא באמת תקול.כדי שנבין את הבעיה, מתי מופיעה הבעיה של הכרטיס מסך? מה בדיוק הבעיה? איך אתה יודע שהוא תקול?הבעיה שזה לא משנה איזה סטיק אני מוציא אני יכול להוציא כל אחד מהם וזה יעבוד אבל אם יש 4 סטיקים אז המחשב פשוט לא עולהואני לא יכול להריץ בדיקה כי שוב המחשב לא עולה!הוא נדלק ואז מתכבה אחרי שתי שניות ואז נדלק עוד פעם לבד בלי העזרה שלי ואז מתכבה עוד פעם ואז נדלק וככה זה ממשיך עד שאני מכבה אותו מהכבל מאחורה כי הוא מתכבה בתוך שנייה אז אי אפשר לכבות אותו מהכפתור מקדימהלכן אין דרך לעשות את הטסטהכרטיס כושל לא מבין מה הבעיה להבין את זה?כל פעם שאני מעמיד על הכרטיס הוא כושלכשל במעבד זה הכל לא צריך לעשות מזה כזה ביג דיל הכרטיס כבר בן 4 מותר לו להיתקלקל אתם יודעיםאין לי כוח להסביר את זה בוא רק נגיד שהכרטיס מקולקל וזהו זה גם לא הנושא אז אל תכניסו לי את זה לנושא
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים בנוגע memtest אין בעיה להפעיל תצרוב אותה על דיסק ותהתחל אותה היא תרוץ לבד תן לה משהו כמו 6 שעותאים תקבל שורה אדומה זה אומר שיש זיכרון תקול,שוב התוכנה לא עובדת דרך הווינדוס ככה שאין בעיה.
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים מחבר בנוגע memtest אין בעיה להפעיל תצרוב אותה על דיסק ותהתחל אותה היא תרוץ לבד תן לה משהו כמו 6 שעותאים תקבל שורה אדומה זה אומר שיש זיכרון תקול,שוב התוכנה לא עובדת דרך הווינדוס ככה שאין בעיה.איך אבל כלום לא עולה אני מדבר איתך על המסך של הלוח אם בהתחלה שנייה אחרי שאתה מדליק תמחשב המסך נדלק כזה והוא שחור ואז יש תמסך של הלוח אם ששם בוחרים אם להיכנס לביוס ועוד דבריםאז אני מסביר לך שהמחשב לא עולה אפילו למסך של הלוח אם כלום הוא נדלק ואז מתכבה ככה בדיוק שניה אחרי שמדליקים אותו הוא מתכבה בדיוק לשניההרי כדאי שהדיסק יעבוד הדיסק צריך לעבוד לפני הלוח אם ותתקן אותי אם אני טועה אבל זה בלתי אפשריוזה בדיוק הנקודה שלי שאי אפשר להריץ את הבדיקה
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים MEMTEST עולה ישר אחרי המסך של הביוס.רק צריך לכוון שם שהמחשב ייגש לכונן ה-CD ראשון בשביל לעשות BOOT.
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים מחבר MEMTEST עולה ישר אחרי המסך של הביוס.רק צריך לכוון שם שהמחשב ייגש לכונן ה-CD ראשון בשביל לעשות BOOT.נכון קוראים לזה boot הבעיה שהוא לא מגיע למסך של הביוס אפילו את זה אתה לא מבין?המחשב נדלק ואז נכבה ואז נדלק ואז נכבה הוא לא נדלק עד למסך שמראה תדגם של הלוח אםמה קשה להבין את זה????אי אפשר להריץ את הבדיקה בגלל שהמחשב ישירות מתכבה הלוח נדלק ואז מתכבה בשנייה לא לוקח לו דקה ככה שאני לא יכול להריץ כלום חוץ מלהוציא סטיק אחד של זיכרון
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים אה, חשבתי שאתה יכול להגיע למצב בטוח.בכל מקרה, אתה יכול לרקיץ את MEMETEST עם סטיק אחד של זיכרון בכל פעם עד שתמצא את הבעייתי.אם כולם תקינים, אז כנראה שהבעיה בלוח (או בתאימות שלו לזיכרונות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.