עבור לתוכן

אפשר להעלות את כל הדרייברים של המחשב בסייף מוד?

Featured Replies

פורסם

המחשב פועל רק בסייף מוד בגלל בעיות עם הכרטיס מסך צריך לקנות חדש בנתיים אני בסייף מוד ואין את הדרייברים של הקול ואני ממש רוצה לראות תסדרות שלי מבלי לקחת תלפטופ להעביר לדיסק און קי את הסדרות ואז לחבר תמסך ללפטופ ולראות בו

זה מעצבן ומסורבל ולוקח לי המון זמן

בקיצור

האם יש דרך להעלות גם תדרייברים של הקול בסייף מוד עם רשת?

עוד שאלה קטנה:

המחשב נדלק לכמה שניות ואז נכבה כשיש לי 4 ראם ואם אני מוציא סטיק אחד אז המחשב עולה כרגיל

הבעיה קוראת כל איזה שנה לאיזה כמה ימים ואז הבעיה תוקנה באורך פלא

למישהו יש פיתרון לזה?

פורסם

איזה לוח ואיזה זכרונות יש לך?

כל הקטע ב-SAFE MODE זה שלא עולים דרייברים בשביל שהמחשב לא ייקרוס כתוצאה מדרייבר לא טוב.

פורסם
  • מחבר

^^אני יודע אבל הקטע שזה לא הדרייברים זה הכרטיס מסך שעושה תבעיות של פתאום ארטיפקט אם אני אפילו רק מתחיל להריץ עליו משהו וגם ניסיתי לעדכן לו דרייברים זה לא עבד

המחשב עובד בסייף מוד רק בגלל שזה על 16 ביט אם אני מריץ תמחשב שלי גיל שמתי כל משחק בהגדרות על 32 ביט בסייף אני יכול להריץ משחקים אבל שוב זה רק על 16 ביט לא על 32 כמו במחשב הרגיל(בכל מקרה אני קונה כרטיס חדש בקרוב)

זה לא קשור ללוח גם לאחי היה את זה במחשב והוא גם הוציא סטיק אחד וזה עזר לו ממנו למדתי תטריק הזה של להוציא סטיק אחד וזה יעבוד

ככה שאין קשר לוח או לזיכרון אם זה קורה בשני מחשבים שונים לגמרי שבאחד יש זיכרונות של קינגסטון(שלי) ובשלו יש זכרונות corsair

שלא נדבר על השוני בלוחות האם שלנו

פורסם

ניסיתה לבדוק את הכרטיס מסך על מחשב אחר ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתה לבדוק את הכרטיס מסך על מחשב אחר ?

זה לא כזה משנה אמרתי זה בעיה של הכרטיס מסך הוא נכשל וזה הגיוני אני הישתמשתי בו במשחקים כבדים ביותר ואחרי 4 שנים כבר מגיע לו

כבר ניסיתי המון דברים

מלפרק את הכרטיס לגורמים ולנקות אותו לגמרי! ואז שמתי משחה חדשה פדים טרמיים חדשים

ניקיתי לגמרי את צלעות הקירור ואת המאוררים

זה רק הוריד לי 15-10 מעלות אבל התקלה תמשיך לקרות עוד הרבה זמן עד שהכרטיס כבר יתחלף בכרטיס אחר אולי 460

בכל מקרה זהו לא הנושא בבקשה תחזרו לנושא

תודה

פורסם

לזיכרון תריץ memtest בקשר לכרטיס מסך כמו שאמרו תנסה אותו על מחשב אחר כדי שנידע שהוא באמת תקול.

כדי שנבין את הבעיה,

מתי מופיעה הבעיה של הכרטיס מסך? מה בדיוק הבעיה? איך אתה יודע שהוא תקול?

פורסם
  • מחבר

לזיכרון תריץ memtest בקשר לכרטיס מסך כמו שאמרו תנסה אותו על מחשב אחר כדי שנידע שהוא באמת תקול.

כדי שנבין את הבעיה,

מתי מופיעה הבעיה של הכרטיס מסך? מה בדיוק הבעיה? איך אתה יודע שהוא תקול?

הבעיה שזה לא משנה איזה סטיק אני מוציא אני יכול להוציא כל אחד מהם וזה יעבוד אבל אם יש 4 סטיקים אז המחשב פשוט לא עולה

ואני לא יכול להריץ בדיקה כי שוב המחשב לא עולה!

הוא נדלק ואז מתכבה אחרי שתי שניות ואז נדלק עוד פעם לבד בלי העזרה שלי ואז מתכבה עוד פעם ואז נדלק וככה זה ממשיך עד שאני מכבה אותו מהכבל מאחורה כי הוא מתכבה בתוך שנייה אז אי אפשר לכבות אותו מהכפתור מקדימה

לכן אין דרך לעשות את הטסט

הכרטיס כושל לא מבין מה הבעיה להבין את זה?

כל פעם שאני מעמיד על הכרטיס הוא כושל

כשל במעבד זה הכל לא צריך לעשות מזה כזה ביג דיל הכרטיס כבר בן 4 מותר לו להיתקלקל אתם יודעים

אין לי כוח להסביר את זה בוא רק נגיד שהכרטיס מקולקל וזהו זה גם לא הנושא אז אל תכניסו לי את זה לנושא

פורסם

בנוגע memtest אין בעיה להפעיל תצרוב אותה על דיסק ותהתחל אותה היא תרוץ לבד תן לה משהו כמו 6 שעות

אים תקבל שורה אדומה זה אומר שיש זיכרון תקול,

שוב התוכנה לא עובדת דרך הווינדוס ככה שאין בעיה.

פורסם
  • מחבר

בנוגע memtest אין בעיה להפעיל תצרוב אותה על דיסק ותהתחל אותה היא תרוץ לבד תן לה משהו כמו 6 שעות

אים תקבל שורה אדומה זה אומר שיש זיכרון תקול,

שוב התוכנה לא עובדת דרך הווינדוס ככה שאין בעיה.

איך אבל כלום לא עולה אני מדבר איתך על המסך של הלוח אם בהתחלה שנייה אחרי שאתה מדליק תמחשב המסך נדלק כזה והוא שחור ואז יש תמסך של הלוח אם ששם בוחרים אם להיכנס לביוס ועוד דברים

אז אני מסביר לך שהמחשב לא עולה אפילו למסך של הלוח אם כלום הוא נדלק ואז מתכבה ככה בדיוק שניה אחרי שמדליקים אותו הוא מתכבה בדיוק לשניה

הרי כדאי שהדיסק יעבוד הדיסק צריך לעבוד לפני הלוח אם ותתקן אותי אם אני טועה אבל זה בלתי אפשרי

וזה בדיוק הנקודה שלי שאי אפשר להריץ את הבדיקה

פורסם

MEMTEST עולה ישר אחרי המסך של הביוס.

רק צריך לכוון שם שהמחשב ייגש לכונן ה-CD ראשון בשביל לעשות BOOT.

פורסם
  • מחבר

MEMTEST עולה ישר אחרי המסך של הביוס.

רק צריך לכוון שם שהמחשב ייגש לכונן ה-CD ראשון בשביל לעשות BOOT.

נכון קוראים לזה boot הבעיה שהוא לא מגיע למסך של הביוס אפילו את זה אתה לא מבין?

המחשב נדלק ואז נכבה ואז נדלק ואז נכבה הוא לא נדלק עד למסך שמראה תדגם של הלוח אם

מה קשה להבין את זה????

אי אפשר להריץ את הבדיקה בגלל שהמחשב ישירות מתכבה הלוח נדלק ואז מתכבה בשנייה לא לוקח לו דקה ככה שאני לא יכול להריץ כלום חוץ מלהוציא סטיק אחד של זיכרון

פורסם

אה, חשבתי שאתה יכול להגיע למצב בטוח.

בכל מקרה,

אתה יכול לרקיץ את MEMETEST עם סטיק אחד של זיכרון בכל פעם עד שתמצא את הבעייתי.

אם כולם תקינים, אז כנראה שהבעיה בלוח (או בתאימות שלו לזיכרונות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים