פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים קניתי אותם לפני כחצי שנה בערך יחד עם כרטיס קול של ASUS XONAR DX 7.1עד לא מזמן הכרטיס לא התחבר לי ללוח של המחשב אז השתמשתי בONBOARDויצא לי צליל רק מ2 רמקולים לא מהסאב לא מהסנטר ולא מהשניים האחורייםבקיצור קניתי מחשב חדש חיברתי את הכרטיס והייתי בטוח שעכשיו הכל יעבוד פיקס חיברתי הכל כמו שצריךועדיין אני שומע סאונד רק משני רמקוליםכשאני עושה בדיקת סאונד אז שני הרמקולים הקדמיים משמיעים את הרעש של כל השארהקדמי השמאלי משמיע גם את הבאס ואת האחורי השמאליהקדמי הימני משמיע את הסנטר ואת האחורי הימניבשמיעת שיר הרצת סרט שומעים רק משני הרמקולים האלואני ממש לא יודע מה לעשות אנא עזרתכם
פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים בדקת כיצד המערכת מוגדרת ? האם הא מוגדרת כסטריאו או כהקפי ?האם בדקת את המערכת בקובצים שונים ? עריכה :לוח בקרה > צלילים והתקני שמע
פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים מוזיקה / סראונד וכו'אתה צריך לבדוק גם בכרטיס קול עצמו כיצד מוגדרת המערכת שמע , כי בתכלאסז מה שנשמע לי ממה שאתה כותב זה שאתה מקבל אות סטריאו והמערכת מוציאה אות סטריאו , האם ניסת להפעיל סרט שמקודד בסראונד ? אתה יודע שבדרך כלל במוזיקה לא תשמע אלא בשני רמקולים בלבד .
פורסם 2010 בדצמבר 1514 שנים גם לי היה את זה.תמחק את הדרייבר של הכרטיס קול (לוח בקרה --> מנהל התקנים / Device manager) אין ממש איפה להתבלבל כי קוראים לזה Xonar.עכשיו תוריד את הדרייבר העדכני מפה:http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-usבנתיים תוודא שהOutput של הרמקולים הוא 5.1 (הכוונה היא לרמקולים ולא למחשב, יש מצב 5.1 ויש מצב 2.1)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.