פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים הייי. קודם כל כמו שאתם רואים אני חדש בפורום אז אם אני שואל את השאלה במקום הלא נכון אז סליחה. טוב אז נתחיל.... כבר הרבה זמן שאני סוחב את הבעייה הזו אבל זהו כבר אין לי כוח. לפעמים אחרי כל מני פעולות שאני עושה במחשב זה עושה לי את זה. למשל הפיכה של google chrome לדפדפן ברירת מחדל ועוד.... (זה לא נותן לי להפוך אותו לדפדפן ברירת המחדל שלי- דבר שמקשה עלי מאוד) ד"א ביום שהתחילה התקלה אני הורדתי את IE 9 BETA ואת IDM 6 BETA אז יכול ליהיות שזה קשור (אבל כבר מחקתי את שניהם) תמונה- http://www.fastup.co.il/v.php?file=24024715.png איך אני מסדר את זה? אהה ועוד דבר קטן- יש את האתר של אפל שיש בו את האפליקציות (כמו itunes רק בדפדפן) ושם יש אופציה view on itunes אבל כשאני עושה את זה מgoogle chrome הוא לא מזהה שיש לי itunes במחשב (הוא שולח אותי לאתר של אפל לקטגוריה download itunes) איך אני מסדר את זה כי בדפדפנים אחרים זה לא עושה לי את זה. תודה לעוזרים
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים מחבר up נו אני שמעתי דברים טובים עליכם אל תאכזבו אותי סתם סתם יש למישהו תשובה זה דיי דחוף
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים מחבר up נו באמת אל תאכזבו כבר כמה ימים זה דחוף לי מאוד בבקשה אם לא הסברתי את הבעייה מספיק טוב תגידו אבל תנסו לעזור
פורסם 2010 בדצמבר 1714 שנים מחבר שינית משהו בהגדרות האבטחה של האינטרנט?זה במקרה על אבטחה גבוהה?לא... וגם לא שיניתי....
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר סליחה שאני עונה כלכך באיחור כי אני פשוט לא נכנס כלכך הרבה לפורום הזה.אני משתמש בnod 32
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.