פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים שמע , אני בספק אם זה טוב לבצע זאת ,אך לך על זה , נסה , ותגיד לי מה הולך ( כמובן שזה גם קשור לאסטטיות ולעבודה תקינה של המחשב )כמובן שמבחינת אסטטיות יש על מה לחשוב פה...
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים מחבר אני אעשה נסיון, נראה כמו פתרון מהיר וזול...נראה איך ילך.... תודה על העזרה
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים הפיתרון הוא למקרה שהמאוורר המקורי דפוקבתמונה השניה העפתי אותו והמאוורר הגדול עומד מעל חור ריק. תשים מאוורר שלא גדול משמעותית מהחור כדיי שהוא יזרים פנימה מספיק אוויר. או שאתה יכול להעיף את המכסה ולחבר מאוורר מעל הצלעות בצד, לא יודע אם זה יותר טוב לא נראה ליתוודא שהאזיקונים לא מרימים את הצלעות כך שהאלומיניום מתנתק מהציפ שהוא אמור לקרר. האלומיניום חייב להישאר לחוץ חזק ובצורה אופקית לגמרי לציפ
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים אוקיי , זה עוד יכול להיות בסדר ( לפי התמונה ) חשבתי שאתם מתכוונים לזה שאתם רוצים גם להוריד את צלעות הקירור , ואת זה , ממש אבל ממש לא מומלץ לעשות
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים אוקיי , זה עוד יכול להיות בסדר ( לפי התמונה ) חשבתי שאתם מתכוונים לזה שאתם רוצים גם להוריד את צלעות הקירור , ואת זה , ממש אבל ממש לא מומלץ לעשותחס וחלילה !אסור לעשות את זה !
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים גם את זה אין בעיה לעשות, ככה בדיוק מתקנים קירור שבור של פנטיום 4[br]פורסם בתאריך: 26.12.2010 בשעה 11:30:37 כיאלו מורידים ומחזירים את הצלעות, לא משאירים סתם מאוורר ומעבד
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים גם את זה אין בעיה לעשות, ככה בדיוק מתקנים קירור שבור של פנטיום 4[br]פורסם בתאריך: 26.12.2010 בשעה 11:30:37 כיאלו מורידים ומחזירים את הצלעות, לא משאירים סתם מאוורר ומעבד כל עוד הצלעות קירור החדשים תואמים את דגם הכרטיס ונכנסים הייטב במערך החורים שהיצרן עשה ב-PCB
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים כל עוד הצלעות קירור החדשים תואמים את דגם הכרטיס ונכנסים הייטב במערך החורים שהיצרן עשה ב-PCBיש דבר שנקרא מודינג...אתה יכול ליצור התאמה.
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים יש דבר שנקרא מודינג...אתה יכול ליצור התאמה.למה ? במקום להתאמץ להסתכן בהריסת הכרטיס , לך לחנות קנה לך צלעות קירור תואמים ( תוכל למצוא במעבדה )למה לחבל במה שהיצרן עשה ?
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים למה ? במקום להתאמץ להסתכן בהריסת הכרטיס , לך לחנות קנה לך צלעות קירור תואמים ( תוכל למצוא במעבדה ) למה לחבל במה שהיצרן עשה ? גם נכון. אבל יש אנשים שגם לצלעות האלה של כרטיסי המסך, שנחשבים מאוד זולים, אין כסף... אני לא משקיע בכרטיס הזה מפני שאני עושה עליו ניסויים, אני רוצה לראות למה הוא מסוגל אבל השקעתי בבקר טמפ' כדי לנתר טמפ', לראות מתי הוא ילך הוא לא ממש בדרך, עובד מעולה גם ככה
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים אם אתה יכול לעשות משהוא ממה שיש לך, אין שום סיבה שבעלם לקנות את זה מוכן :hizuk: :hizuk:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.