פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים שלום לכםהזמנתי את ה DELL U2711אני חובב צילום ומשקיע שעות רבות מול המסך בעיבודים גרפייםהבנתי מכמה פרורומים כולל זה שע"מ למצל את מלוא הרזולוציה של המסך הנ"ל אני אמור לחבר אותו כ DUAL DVIלא ממש הבנתי למה הכוונה, אני יודע שלמסך יש 2 יציאות DVI אז זה אומר שאני אמור לחברת אותו עם כבל המתחבר לשניהםובקצה השני (לכרטיס מסך) זה מתחבר לכניס אחת?? זה נשמע לי תמוה עצם השאלה אם בכלל קיים כבל כזהאו שמא מדובר בכבל DVI יעודי ?אודה לכם אם על העזרה לסגור את הפינה הזו, מן הסתם אני אמור לרכוש כבל DVIבנפרד לכן הייתי רוצה לודא לפני שאני קונהתודה
פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים זה לא רלוונטי למסך הזה.dual link DVI זה בסה"כ חיבור פיסי שונה שגם מאפשר יותר רוחב פס במידה ויש צורך בלהוציא אות יותר "מורכב".תוכל לקרוא עוד פה.
פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים מחבר זה לא רלוונטי למסך הזה.dual link DVI זה בסה"כ חיבור פיסי שונה שגם מאפשר יותר רוחב פס במידה ויש צורך בלהוציא אות יותר "מורכב".תוכל לקרוא עוד פה.תודה רבה על התגובה ועל הלינקאם כי זה כן רלוונטי למסך הנ"ל מאחר והזולוציה שלו היא 2560X1440 לכן אני צריך כבל dual linkמהלינק ששלחת - DVI single link 60-Hz LCD can display a resolution of 1920 x 1200, while a DVI dual link can display a resolution of 2560 x 1600תודה רבה! עזר לי מאד הלינק... וחסך לי קניה סתמית של הכבל הלא נכון
פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים אתה יכול להשתמש גם בDP שתובך במספיק רוחב פס כדי להעביר כל אות אפשרי כמובן.
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים מחבר קנייה של כבל לא נכון? המסך מגיע עם כבל DVI dual-link. ;D נו אתה רואה...?!?! היה שווה לשאול פה האמת בכל המסכים שראיתי לפני שהחלטתי להזמין את הDELL אף אחד מהם לא מגיע עם כבל DVI כלול תודה לכם על התגובות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.