עבור לתוכן

מידע לגבי תוספת זיכרון ומה היא מועילה בדיוק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!!

קניתי את המחשב הזה,

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps15-460m.htm

עם זיכרון של 6 ג'יגה......

המשלוח התעכב, ומנהל האתר נתן לי תוספת ל 8 ג'יגה מתנה.

השאלה מה זה מועיל לי, כי אני יודע ש 6 ג'יגה זה כבר רציני...האם 8 ג'יגה יגרום למחשב לרוץ טוב יותר משמעותית, או שלהישאר עם ה 6 ג'יגה ולהוציא ממנו סוללה חזקה יותר...?

אני גיימר ממוצע, אוהב לשחק במשחקים רציניים יחסית.

לגבי המערכת הפעלה, יש לי את חלונות 7 אולטימייט 64 ביט שאני אתקין עליו בהמשך...

אשמח לתשובה!!

המון תודה!!

פורסם

כנראה שלא תרגיש הבדל בין 6 ל-8.

בכמה זמן המחשב התעקב?

פורסם
  • מחבר

שבועיים....מגיע מחו"ל...

מבחינת מערכת ההפעלה שלי אין בעיה נכון?

וסתם אם אפשר, מה אתה היית עושה במקומי? מקבל את ה8 ג'יגה באהבה (בהנחה שזה טוב כמובן), או מתעקש להישאר עם ה 6 ג'יגה, ולנסות להוציא סוללה חזקה יותר?

פורסם

בגדול היום 4GB אפילו מספיק לא רק שזה היום הסטנדרט במחשבים גם לא צריך יותר מזה כי זה לא יתן לך כלום כל עוד המחשב לא עובד על שלושה ערוצים ואם כן אז 6GB יספיקו לך הזיכרון של המחשב בגלל שהוא זיכרון מחיק(RAM) וכל פעם שאתה מכבה או מדליק מחדש הוא לא שומר את הנתונים שעליו למעשה הוא מיועד לזה שהמערכת לא תיקרוס במקרה של תוכנה משחק או כמה יישומים שרצים ברקע במנהל המשימות אשר צורכים כמויות גדולות של זיכרון בשביל שלא יהיה מצב שתוכנה לא עולה או למערכת ההפעלה אין מספיק משאבים להריץ את עצמה.

בהצלחה מקווה שעזרתי בכל מקרה אני מצתרף לתגובה האחרונה לקחת סוללה יותר חזקה

בהצלחה . :xyxthumbs:

פורסם

יש אפשרות לקבל סוללה חזקה יותר? לא ראיתי את האופציה.

הייתי מקבל את הזיכרון ואומר תודה. אולי בודק אפשרות לקבל רשיון לתוכנת אופיס במקום.

אין בעיה עם מערכת ההפעלה.

בגדול היום 4GB אפילו מספיק לא רק שזה היום הסטנדרט במחשבים גם לא צריך יותר מזה כי זה לא יתן לך כלום כל עוד המחשב לא עובד על שלושה ערוצים ואם כן אז 6GB יספיקו לך הזיכרון של המחשב בגלל שהוא זיכרון מחיק(RAM) וכל פעם שאתה מכבה או מדליק מחדש הוא לא שומר את הנתונים שעליו למעשה הוא מיועד לזה שהמערכת לא תיקרוס במקרה של תוכנה משחק או כמה יישומים שרצים ברקע במנהל המשימות אשר צורכים כמויות גדולות של זיכרון בשביל שלא יהיה מצב שתוכנה לא עולה או למערכת ההפעלה אין מספיק משאבים להריץ את עצמה.

בהצלחה מקווה שעזרתי בכל מקרה אני מצתרף לתגובה האחרונה לקחת סוללה יותר חזקה

בהצלחה . :xyxthumbs:

אין קשר לשלושה ערוצים, אין קשר לעובדה שהוא מחיק ואין קשר לקריסה של המערכת.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המקצועית!

אני יכול לנסות לקבל סוללה חזקה יותר אם אתעקש (זה לא מופיע, צריך לדבר עם המנהל על העניין הזה..) ולהישאר עם ה 6 ג'יגה הראשונים..

במידה ולא אצליח (זה יהיה כנראה נורא קשה לקבל את זה)

מה ה 8 ג'יגה יתן לי יחסית ל 6? אני שואל על התפקיד הכללי של הזיכרון...האם יש משמעות ל 8 ג'יגה בשימושים רגילים של משחקים אופיס ופוטושופ מבחינת מהירות וכו'...

מצטער על הבורות...

פורסם

אולי בפוטושופ ברינדורים למינהם.

בשורה התחתונה, יותר זיכרון זה יותר טוב.

אבל אם תוכנה מנצלת רק 3 ג'יגה, היא לא תעבוד יותר מהר עם 8.

אבל מצד שני זה מאפשר לך להפעיל עוד תוכנות במקביל מבלי שהמחשב יפנה לזיכרון וירטואלי (זיכרון איטי על הכונן הקשיח).

פורסם
  • מחבר

המון תודה, עזרת לי מאד

שבוע טוב!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים