עבור לתוכן

רעשים מהספק כח

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי התחיל לעשות מין תקתוקים כאלו בזמן שהוא עולה, אני חושב לפי השמיעה שזה מהספק כח אבל לא בטוח ב100%. התקתוקים האלו מפסיקים אחרי שהמחשב מסיים לגמריי לעלות. (יכול להיות שזה בא ממקור אחר, לא מהספק כח)

מישהו יודע מה זה ומה אפשר לעשות? זה בעייתי בכלל?

:s05:

זה הספק כח

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2202

פורסם

תפתח את המחשב ותבדוק בדיוק מאיפה הרעש.

תקתוקים זה בד"כ מהדיסק הקשיח,ושזה בא משם זה לא מבשר טובות...

פורסם

הוא כנראה מתבלבל בין הרעש ה"תקתוקי" של ה-HDD עד שהמחשב עולה כמו שיש לכל מחשב בעולם לרעש של תקתוקים מהסיכה ב-HDD במצב לא תקין...

תבדוק אולי יש רעש מהמאוורר או משהו כזה .

פורסם

אים אתה לא בטוח ב100% הדבר הכי הגיוני לעשות זה לפתוח את המארז לאתר את מקור הרעש.

פורסם

המחשב שלי התחיל לעשות מין תקתוקים כאלו בזמן שהוא עולה, אני חושב לפי השמיעה שזה מהספק כח אבל לא בטוח ב100%. התקתוקים האלו מפסיקים אחרי שהמחשב מסיים לגמריי לעלות. (יכול להיות שזה בא ממקור אחר, לא מהספק כח)

מישהו יודע מה זה ומה אפשר לעשות? זה בעייתי בכלל?

:s05:

זה הספק כח

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2202

תפתח את המארז בזהירות.

תסתכל על המאוורר של המעבד, המאוורר שיושב על המארז עצמו.

בדך כלל ניקיון של המאווררים יפתרו לך את הבעיה.

בהצלחה.

פורסם

האם התיקתוקים מופיעים גם כאשר אתה מפעיל תוכנה כבדה או משחק?

אם כן, הבעיה בכונן הקשיח (לא בטוח שזו בעיה, תלוי בעוצמת הרעש).

אם לא, יכול להיות שהמאוורר של הספק קצת מגמגם ולוקח לו זמן להתחיל להיסתובב חלק.

פורסם
  • מחבר

פתחתי את המארז, והתקתוקים באים מהמאוורר של הספק כח, אני בטוח ב100% משום שאחרי שכיביתי את המחשב סובבתי את המאוורר של הספק כח עם קיסם בעדינות ושמעתי את אותם תקתוקים (וגם לפי האוזן שומעים שזה מגיע מהספק).

המחשב חדש (אצלי בערך חודש), ככה שקשה לי להאמין שזה אבק.

ועכשיו שהפעלתי את המחשב התקתוקים לא עברו אחרי שהוא עלה, הם המשיכו אז כיביתי אותו.

הקלטתי גם את התקתוקים למקרה שזה ייעזור:

http://soundcloud.com/guy922/ticks

(תתעלמו מהרעשי רקע שבהקלטה שנשמעים כמו לייזרים חח... זה התווסף כשהמרתי את הקובץ :nixweiss: תקשיבו לתקתוקים)

פורסם

זה יכול להיות כל מיני דברים יכול להיות שהמאוורר נוגע במשהו ועשה את הרעש הזה,

המחשב חדש לך לחנות שיחליפו לך את הספק.

פורסם
  • מחבר

פתחתי את המארז, ניתקתי את הספק כח מהמארז ובאתי להוציא את הברגים לראות אם יש משהו שאני יכול לסדר, פתאום אני רואה מדבקה שאומרת שאם אני פותח את הספק האחריות פגה, אז וויתרתי. בדקתי פעם אחרונה בקטנה כזה אם הספק עושה רעשים כשאני מסובב את המאוורר לכיוון הנגדי ולא היו רעשים, סובבתי לכיוון הרגיל ופתאום גם ככה אין רעשים! חיברתי הכל והדלקתי את המחשב, אין רעשים. :yelclap:

אין לי מושג איך זה קרה, אבל הכל בסדר עכשיו :)

פורסם

הספק ANTEC שלי היה עושה רעש מהמאוורר. הסתבר שזה היה הבידוד של איזה כבל שנגע במאוורר מבפנים.

סידרו לי את זה באחריות. (אבל לקח להם שבועיים לפתוח את הספק ולגזור כמה מ"מ של כלום.)

פורסם

פתחתי את המארז, והתקתוקים באים מהמאוורר של הספק כח, אני בטוח ב100% משום שאחרי שכיביתי את המחשב סובבתי את המאוורר של הספק כח עם קיסם בעדינות ושמעתי את אותם תקתוקים (וגם לפי האוזן שומעים שזה מגיע מהספק).

המחשב חדש (אצלי בערך חודש), ככה שקשה לי להאמין שזה אבק.

ועכשיו שהפעלתי את המחשב התקתוקים לא עברו אחרי שהוא עלה, הם המשיכו אז כיביתי אותו.

הקלטתי גם את התקתוקים למקרה שזה ייעזור:

http://soundcloud.com/guy922/ticks

(תתעלמו מהרעשי רקע שבהקלטה שנשמעים כמו לייזרים חח... זה התווסף כשהמרתי את הקובץ :nixweiss: תקשיבו לתקתוקים)

אחי , מצאתי לך פתרון , ע"פ הרעש !!

כשעבדתי בעבר ב-KSP הגיע אלינו לקוח עם אותה בעיה בדיוק למעבדה ...

כשפתחנו את הספק , ראינו שיש תגית דבוקה לדפנות של הספק ( עם לוגו של הספק ) שהיצרן שם שם משום מה ,

הפתקית התנגשה עם המאוורר של הספק ועשתה את אותו רעש ב-י-ד-י-ו-ק !

פתח את הספק שלך , תוריד את הפתקית ואני מבטיח שהרעש יעלם

פורסם
  • מחבר

אחי , מצאתי לך פתרון , ע"פ הרעש !!

כשעבדתי בעבר ב-KSP הגיע אלינו לקוח עם אותה בעיה בדיוק למעבדה ...

כשפתחנו את הספק , ראינו שיש תגית דבוקה לדפנות של הספק ( עם לוגו של הספק ) שהיצרן שם שם משום מה ,

הפתקית התנגשה עם המאוורר של הספק ועשתה את אותו רעש ב-י-ד-י-ו-ק !

פתח את הספק שלך , תוריד את הפתקית ואני מבטיח שהרעש יעלם

וואלה, תודה! אם הרעש יחזור אני ייעשה את זה

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים