עבור לתוכן

איוורור מארז V4

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי מארז V4

http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1967#Tab1

המוכר אמר לי שהוא מגיע עם מאוורר אחד וששאלתי אם ניתן להוסיף עוד מאווררים הוא אמר שאפשר מקדימה.

בבית גיליתי שניתן להוסיף גם מלמטה ומלמעלה. מרגיז מאוד (שלא ניתן מידע מדויק וצריך לגלות זאת לבד).

אני רואה במארז שלמעלה יש מקום ל-2 מאווררים. האם זה נכון (באתר של היצרן כתוב שניתן להתקין מאוורר אחד למעלה).

איזה מאווררים 120 MM מומלץ להתקין כתוספת ?

תודה רבה

פורסם

אתה לא צריך עוד מאווררים.

מאוורר קידמי (מכניס אוויר) ומאוורר אחורי (מוציא) יספיקו..

פתחי האיוורור הראשונים בגג אמורים לספק איוורור לקירור של המעבד..בפתחי האיוורור האחרים אפשרי להתקין מאוורר..

ככה בנויה הסירקולציה של המארז הזה..כמובן שאפשרי להתקין גם בשניהם..

פורסם
  • מחבר

שלום,

תודה רבה על תשובתך. יש לי שתי שאלות:

1. המאוורר האחורי נמצא מאחורי המאוורר של המעבד NH-14 - האם גוף הקירור המסיבי לא פוגע בסירקולציה של המארז ?

2. ראיתי שגם בתחתית המארז יש 2 מקומות להתקנת מאווררים (אחד חסום ע"י ספק הכוח). האם כדאי להתקין מאוורר אחד למטה ואחד למטה או שזה מיותר ?

3. אם אני אשאיר את המקומות הללו ללא פילטר אבק המחשב מהר מאוד יתמלא באבק. היכן רוכשים פילטר אבק (כמו של מזגן) והאם הוא חסין אש (אם זה חשוב) ?

תודה רבה

פורסם

עדיף להשאיר ככה תבדוק טמפרטורה אתה תבין לבד שיש סירקולציה.

זה שיש עוד מקום אוויר יכול לצאת ולהיכנס משם לכן לא צריך שום פילטר שיחסום אוויר לי יש 2 פתחים בצד רק אחד מהם עובד והוא

מוציא אוויר בחלק הצדדי האחורי ורק אחד מקדימה מכניס אוויר ומאוורר נוסף מאחורה שמוציא יש לי אחלה טמפרטורה,

לפני שאתה מוסיף או לא מוסיף תבדוק טמפרטורה ב HWMonitor ותעלה תמונה.

פורסם

1. תבדוק אם המאוורר של הקירור מותקן ככה שהוא מוציא אוויר לכיוון המאוורר האחורי וזה מה שצריך.

2. הוא לא חסום על ידי הספק..הפתח הזה מיועד למאוורר של הספק..ואין צורך להתקין בתחתית המארז..האבק יהיה מוגזם ביחס לשיפור..

3. לדעתי מיותר..אבל לא חסר חנויות מחשבים שמוכרות פילטר..

פורסם
  • מחבר

בסדר גמור. תודה רבה. השבתם על כל שאלותי ועכשיו הכל ברור.

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים