עבור לתוכן

עזרה בקניית נייד

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים תעזרו לי בבקשה בקניית מחשב חדש נייד כמובן הנה המפרט

תודה מראש על זמנכם היקר!

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מעדיף חנות לא משנה איזה

מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): בארץ

תקציב: 2500

יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 200 שקלים

יד ראשונה\שניה: ראשונה

זמן אחריות רצוי: כמה שיותר

חברת המחשב הניד המועדפת: אין העדפה

מערכת הפעלה רצויה: windows 7

כונן קשיח מועדף: מ 250 גיגה אפשרות ליותר

משקל הנייד המועדף: לא כל כך משנה תאמת

גודל הצג:לא פחות מ 13 אינץ

זמן סוללה רצוי: מעדיף כמה שיותר אבל אם זה יותר מידי משפיעה על המחיר אסתפק גם ב 4 שעות

צבע המחשב הרצוי: רק שלא יהיה וורוד

אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה כונן dvd ,כניסות usb ,אינטרנט אל חוטי

מה מטרת שימוש המחשב?

אני צריך את המחשב בישביל אינטרנט מסמכים וגם שיוכל להפעיל תוכנות גרפיקה של adobe שהם פוטו שופ , אלוסטרטור , אין דיזין.

המחשב יהיה איתי כל הזמן עבודה,בית,נסיעות ומכללה וגם אצתרך כנראה אצתרך משטח קירור שגם בנושא הזה מבקש עצה .

שוב הרבה הרבה תודה על זמנכם היקר !

....................................................

פורסם

הדרישות שלך קצת סותרות. אני לא יודע האם עשית סקר שוק לפני שפתחת את הדיון כאן, אבל 2500 ש"ח זה בערך מחיר המינימום האפשרי לנייד בגודל מלא (כלומר, שאינו נטבוק). במחיר הזה תקבל מחשב 15.4" לא קל במיוחד (2.5 קילו+), עם זמן סוללה לא משהו בכלל. מדובר לרוב בדגמים בני כמה שנים, עם מפרט מאוד בסיסי - זה לא שהתוכנות שרצית לא יעבדו, זה פשוט מחשב בסיסי לשימוש כללי - ועם זמן סוללה שלא יגיע גם ל4 שעות. לי יש נייד מהדור הזה, שנקנה לפני 3 שנים, ובשימוש אינטנסיבי (מבלי הגדרות חסכון בחשמל שפוגמות קשות בביצועים) הוא מחזיק אולי שעתיים.

אם אתה רוצה מחשב קומפקטי וקל (13-14") עם מפרט "חזק" יותר וזמן סוללה של כמה שעות טובות, תשכח מלהסתפק ב2500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

יהיה אסיר תודה אם יש לך הצעות למסך יותר קטן + הדרישות שלי ?

פורסם

לא בתקציב שציינת או קרוב אליו.

אם התקציב הוא המגבלה העיקרית, תקנה 15.6" בסיסי וזהו, פשוט כי אין שום דבר אחר מלבד זה ונטבוקים.

פורסם

כפי שVIC07 כתב לך, אם אתה רוצה לרדת בגודל למסך 14" או 13" תצטרך להגדיל את התקציב שלך.

תקרא שוב את התגובות שלו...

פורסם
  • מחבר

ומה זה 15.6 בסיסי ? איזה חברה עדיף ? למה כדי לשים לב ?

פורסם

בנאדם, תכנס כבר לכמה חנויות ותסתכל על המחירים - אני מרגיש שאני מדבר לקיר. ב2500 שקל אתה לא יכול להיות בררן. מחשב 15.6 בסיסי יכלול מעבד DUAL CORE (שני דורות אחורה) של 2GHZ, כונן של 320GB ו2GB זכרון, ששוקל כמעט 3 ק"ג ועם סוללה שמחזיקה שעתיים. כל דבר יותר מזה - הרווחת, אבל אז כנראה שהמחשב יעלה יותר מתקציבך ולו בקצת.

פורסם
  • מחבר

תודה על הסבלנות שלך עזרתה לי הרבה !

המשך כך ותצליח :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים