פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים היי,אני אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית על טלוויזית Samsung LED c5000 ארבעים ושישה אינץ'..אני די חדש בתחום הזה 8)
פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים טלוזיה די נחמדה אבל אני ממליץ לך ללכת על הדגם LG LE5500גודל 47 מחיר 7500 אלף שקל יביוא מקבלי זאת טלוזיה מעולה2 חיבורי USB4 חיבורי HDNIיחס נוקדיות 5 מליוןזמן תגובה 2.4חיבור אלחוטי לאיטרנט לאתרים מובניםקיצור כול השכלולים שיש בטלוזיות המבהילות כיום יש בוובמחיר מוזל אני עצמי אולי רוכש אחד לחדר שינה של אחי הגדולואחד לחדר שינה שלי אולי בעתיד כיום יש לי LG LH90טלוזיה מעולה עולה כ8500 אלף שקל לגודל 42
פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים מחבר תודה מתן. אולם גם לסמסונג 2 חיבורי USB ו-4 חיבורי HDMI.. במחיר שאפשר להשיג אותה נראה לי שזו עסקה משתלמת יותר מה-LG בהיבט של עלות-תועלת. אשמח לשמוע עוד דעות אנשים
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים מה מרחק צפייה? במה צופה? כמה? האם מואר? האם ראית את נמסך בעיניים שלך ושיחקת עם ההגדרות? ראית מסכים אחרים בטווח מחירים דומה?
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים מחבר מרחק הצפייה כרגע הוא כשני מטר וקצת אבל הרכישה שלי היא לטווח הרחוק, כך שהמרחק הזה לא רלוונטי כי מדובר בדירה שכורה. הסלון עצמו יחסית מואר, הצפייה היא בעיקר בשידורים רגילים דרך HOT אבל גם הרבה תכני HD (סרטים וסדרות). לא ראיתי את המסך הספציפי הזה בעיניים אבל יצא לי לראות מסכים שונים מחברות שונות ואני חסיד של סמסונג בכל הנוגע למסכים ודי נדלקתי על המפרט של המסך הזה.. בטווח מחירים הזה נראה לי שזו עסקה משתלמת במיוחד. רציתי לשמוע קצת דעות מקצועיות על המסך הזה..
פורסם 2010 בדצמבר 2914 שנים מחבר היי,הקפצה לאחר שבועיים של בדיקות ועדיין ללא תשובה חד משמעית.האם שווה ללכת על הסמסונג? החסרון היחיד שמצאתי בו זה תדר של 50 הרץ ולא 100 כמקובל, אבל יש מנגנון החלקת תנועה אז זה די מפצה על זה, לא? או שאין קשר?אשמח לדעה מקצועית כי אני ממש לפני רכישה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.