פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים , האופציה הזו די פשוטה אבל רציתי לדעת , העם קיימת אפשרות לקנות כרטיס קול או כל דבר אחר בשביל שיהיה למחשב העתידי שאני הולך לקנות . כרטיס קול עם מיקרפון פנימי , בדיוק כמו שיש לנייד שממנו אני כותב את ההודעה הזו , מצאתי את האפשרות הזו מקלה אליי מאוד , כן אני יודע , על תמהרו להגיד מה הביג דיל בלחבר חיצוני עקרונית זה אפשרי ? PC רגיל , עם אופציה זהה לניידים של היום , מיקרפון פנימי הכוונה . תודה .
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים אני לא יודע בדיוק כמה כסף אתה הולך להוציא אז אני מניח שאתה קונה מחשב ב5000 שקל אני צודק ? כי כל זה ביגלל שאתה רוצה ולא יכול לבטל תכרטיס קול והמיקרופון הדפוק הזה
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים מחבר התושבות והפרום הדרדר בגלל תושבות שכאלה . מה איכפת לכם ? תנו לי לדבר לפאנל לקיר לעצמי ? למה לא לפנות לגוף השאלה לענות ולספק תושבה זה יכל לעזור בהרבה , מאשר לנסות להבין.דוגמא מוצלחת''כן אפשר , קוראים לזה ....'' בעבר דברים היו כאן אחרת .תודה בכל זו.
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים במחשבים ניידים המיקרופון לא מובנה בכרטיס הקול. החברה מוסיפה מיקרופון ומחברת אותו לכרטיס הקול בעצמה. בנייח הדבר בכלל לא קיים בעיקר לנוכח העובדה שהמחשב עצמו בדרך כלל יושב קצת רחוק מהמשתמש (ליד הרצפה) ומיקרופון שם יגרום למשתמש להתקופף בכדי להשתמש בו. פשוט תקנה מיקרופון של MULLER ב20 ש''ח , עובד מעולה
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים בדיוק כמו השאלה ככה גם התשובה למה אתה מצפה שיענו לך? לאף בן אדם לא ניראה הגיוני שהמיקרופון יהיה מובנה בכרטיס קול בזמן שהמחשב שלך למטה איך תדבר. אנשים מבינים שיש משהו לא בסדר עם הבן אדם הזה ועונים לו בהתאם.
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים מחבר במחשבים ניידים המיקרופון לא מובנה בכרטיס הקול. החברה מוסיפה מיקרופון ומחברת אותו לכרטיס הקול בעצמה. בנייח הדבר בכלל לא קיים בעיקר לנוכח העובדה שהמחשב עצמו בדרך כלל יושב קצת רחוק מהמשתמש (ליד הרצפה) ומיקרופון שם יגרום למשתמש להתקופף בכדי להשתמש בו. פשוט תקנה מיקרופון של MULLER ב20 ש''ח , עובד מעולה הנחתי כך , תודה על תגובה עניינית והגיונית . Big_White שים את המוצץ בחזרה . יום טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.