עבור לתוכן

דעה על 9800GT

Featured Replies

פורסם

הכרטיס הזה עדיין יכול להריץ לך רוב המשחקים שיצאו אפילו ב 2010 1680X1050 עם הגדרות מקסימליות. אם אתה לא רץ אחרי חידושים, אז אפשר לקחת כרטיס מדור הישן יותר שיהיה לא פחות חזק מחדשים אבל יעלה אולי חצי ממחירם של חדשים.

בקצר, הכרטיס טוב. תגיד רק איזה מחיר. אולי המחיר לא כדאי, אז המומחים ימליצו לך משהו יותר טוב בכסף שאתה רוצה לשלם על 9800 GT.

פורסם

הכרטיס הזה עדיין יכול להריץ לך רוב המשחקים שיצאו אפילו ב 2010 1680X1050 עם הגדרות מקסימליות.

צר לי, אבל זה שקר מוחלט. אין שום משחק שלא יעבוד על 9800GT, זה נכון, אבל ברובם תצטרך להתפשר על ההגדרות והפילטרים ולשחק על בינוני-גבוה וממש לא על המקסימום.

פורסם

צר לי, אבל זה שקר מוחלט. אין שום משחק שלא יעבוד על 9800GT, זה נכון, אבל ברובם תצטרך להתפשר על ההגדרות והפילטרים ולשחק על בינוני-גבוה וממש לא על המקסימום.

עד לפני חודשיים היה לי 8800 GTS 512 שאולי 10% מהר יותר מ9800 GT ושיחקתי כל המשחקים ASSASSIN'S CREED 2, MEDAL OF HONOR) BORDERLANDS, JUST CAUSE 2, MAFIA 2 וכו'). המשחק היחיד שהייתי צריך להתפשר הוא BAD COMPANY 2 ששמתי בו הגדרות MEDIUM, אבל לרוב בגלל מעבד ליבה כפולה שלי. כן לא שמתי פילטרים, אבל אם אפשר לקחת כרטיס שקרוב בביצועים שלו ל GTS 450 אבל עולה נגיד 40% ממחירו אז אני מוכן לשחק בלי פילטרים.

כמו כן אמרתי שהוא יגדיר את המחיר, כי אולי אם המחיר גבוה אז לא כדאי.

אבל אם המחיר 300ש"ח והוא משחק עד 1680X1050 זה עדיין כרטיס טוב, אפילו אם צריך קצת להוריד הגדרות או לשחק בלי פילטרים

פורסם

לא אמרתי שה9800GT אינו משתלם כשמוכרים אותו במחירי רצפה של פחות מ400 שקל שאפשר למצוא פה ושם - אמרתי שרוב המשחקים לא יעבדו עליו בהגדרות מקסימאליות. BORDERLANDS? כן. MAFIA 2? לא עם פיזיקה ופילטרים מקסימליים. BAD COMPANY? מדיום, כמו שאמרת בעצמך. משחקי TOTAL WAR? מדיום. CRYSIS? מדיום (חלק על גבוה). GTA IV? מדיום. ויש עוד...

זה לא שאין משחקים שעובדים על מקס', אבל הם לא מדגם מייצג.

פורסם
  • מחבר

המחיר הוא 45$ של SPARKLE עם קירור מיוחד ראיתי ב-RSM שהוא עולה 570 ש"ח

פורסם

ומשלוחה?

פורסם
  • מחבר

משלוח עוד 15$ סה"כ 228 ש"ח :xyxthumbs:

פורסם

הכרטיס הזה מאוד שווה, מריץ נהדר משחקים.

במשחקים כבדים [חשוב מעבד טוב ] ניתן לוותר על AA או עד 4X [חלק המשחקים. וממלא מעל 4X מרבית המשחקים לא רואים שינוי] והמשחק רץ די נהדר על שאר הגדרות גבוהות ורזולוציה סבירה - כולל Bad Company 2 .

וכל זה כתבת האם מספיק למשחקים פשוטים, הוא מספיק ליותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים