עבור לתוכן

עזרה בבחירת טלוזיה לאחי הגדול

Featured Replies

פורסם

שלום רב אחי הגדול החליט לשפץ תבית ולקנות כמה טלוזיות חדשות לחדרי שינה בסלון כבר יש לו טלוזיה חדשה מה שנשאר לו להשלים תחדרי שינה

איזה טלוזיות LED מתאימות לחדר שינה

המרחק צפייה מטר וחצי

שימושים רק HD מYES HD

בלורי

משחקי קנסלות ומחשב

מה שחשוב בטלוזיה שיראו טוב מאוד בשידורים הללו שתהיה דקה מאוד

שהיה לה תמכיה בניגון תכני HD

אפשרות גלישה לאיטרנט רצוי אבל לא חייב

קיצור כמה שיותר משוכלל ומרשים

התקציב הוא עד 5500 אלף שקל

גדלים רצוים מ42 עד 50

עדיפות ל50 כי הגדול פה דווקא כן קובע

הינה הטלוזיות שחשבתי אלהם

1.LG 50PK550R

מחיר 5200 אלף שקל

2.LG 42 LE5500

מחיר 5 אלף שקל

3.LG 42 LD650

מחיר 4100 שקל

4.שארפ 42 LE700

מחיר 5 אלף שקל

זה הטלוזיות שחשבתי אלהם חשוב לי מאוד שהם היו דקות בגלל זה אני חושב על טכנולגית הLCD LED

ולא על LCD שהם די שמנמנות ולא מעוצבות חוץ כמובן מLG LD650

שהיא דקה להפליא

טוב תודה אני יודה לכם אם תתינו לי תשובה

פורסם

שלום matan147 ,

ציינת כאן 2 דגמים מצויינים של LG שתומכים בשידורי HD. דגם 42LE5500TA בעל מס' תכונות מובילות: מסך LED בעל טכנולוגיה המאפשרת שליטה ובקרה על כל נורת LED בנפרד, מעבד תמונה של 100 הרץ, זמן תגובה מהיר של 2.4 מיל לשניה. המסך כולל כניסת USB המאפשרת צפיה בסרטי DVIX בפורמט HD, כניסת HDMI וטיונר דיגיטלי מובנה לקליטת ערוצי עידן +. המסך תומך בטכנולוגיית DLNA שמאפשרת קישור למחשב הנייד וגלישה לאינטרנט וכולל את אפליקציית ה Netcast המאפשרת גישה ישירה וצפייה באתרי אינטרנט מובנים כגון: youtube, facebook ו picasa. במידה ואתה מעוניין במסך פלזמה, דגם 50PK550R אכן יהיה לך מצוין. מסך מסדרת ה razor frame, בעל עיצוב ייחודי ומסגרת דקה במיוחד. המסך ברזולוציית FULL HD, בעל מעבד תמונה של 600Hz, ניגודיות של 1:3,000,000 ונגן USB התומך בניגון סרטים בפורמט DVIX. על 2 המסכים יש 3 שנים אחריות VIP ע"י קבוצת ח.י. בנוסף, ישנם כמה פרמטרים שיש לבדוק לפני רכישה: למרחק שציינת עדיף מסך בגודל "42. במידה ואתה מחליט ללכת על הפלזמה תוודא שאין חלון מול המיקום היעודי של המסך כדי שלא ייכנס אור חזק מידי ויגרום להשתקפות.

מקווה שיכולתי לעזור,

אורי, נציג קבוצת ח.י

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים