פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים יש לי בעיה ב Windows XP Home כאשר אני מדליק את המחשב במסך של בחירת מצב בטוח וכו' אני בוחר Start windows normally והוא רושם שחסר את הקובץ l_intl.nlsעכשיו קראתי שצריך להעביר אותו מהדיסק של הווינדוס לתיקיה system32 בעזרת ה System Repair אבל זה לא מביא לי לגשת לsystem32הצלחתי להעתיק את הקובץ ל-c:/windows אבל לא מעבר לזה, ואני מחובר ל-adminstrator (שהוא ללא סיסמא ככל הנראה), כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ מהwindows ל-system32 אני עושה כך:copy c:\windows\l_intl.nl_ c:\windows\system32הוא רושםThe file could not be copiedוכאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ ישירות מהדיסק הוא רושם Access deniedאני חייב עזרה, אני עבר מיואש לגמרי מהמחשב הזה :\תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים יש לי בעיה ב Windows XP Home כאשר אני מדליק את המחשב במסך של בחירת מצב בטוח וכו' אני בוחר Start windows normally והוא רושם שחסר את הקובץ l_intl.nlsעכשיו קראתי שצריך להעביר אותו מהדיסק של הווינדוס לתיקיה system32 בעזרת ה System Repair אבל זה לא מביא לי לגשת לsystem32הצלחתי להעתיק את הקובץ ל-c:/windows אבל לא מעבר לזה, ואני מחובר ל-adminstrator (שהוא ללא סיסמא ככל הנראה), כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ מהwindows ל-system32 אני עושה כך:copy c:\windows\l_intl.nl_ c:\windows\system32הוא רושםThe file could not be copiedוכאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ ישירות מהדיסק הוא רושם Access deniedאני חייב עזרה, אני עבר מיואש לגמרי מהמחשב הזה :\תודה רבה לעוזרים.הפקודה אמורה להיות כך : copy c:\windows\l_intl.nl_ c:\windows\system32 username: ***** password: ******העניין שיש לך שם משתמש וסיסמא במערכת , והמערכת לא נותנת לקבצים (מחוץ למערכת) לגשת לתיקיות מערכת בלי הרשאות (אישור) של שם משתמש וסיסמא.עדיף ש :תמצא התקנה של WINDOWS תפעיל אותה מדיסק , ותעשה שחזור
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים לא משנה הסתדרתי, השתמשתי בפקודה chkdsk, תודה בכל מקרה [: אה כן , שכחתי , זה גם אמור לעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.