פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מה יש להבין כאן?!אתה משתמש בתוכנת עדכון לביוס של הכרטיס מסך כמו זו:http://www.overdrivepc.com/files/tools/video/nvflash.zipאת אותו הקובץ שבו שינית את השינוים אתה מעדכן בעזרת התוכנה הזו.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר huh ?!?!?!?איך אני משתמש בתוכנה הזו ??שיניתי קובץ ביוס מסויים עכשיו איך אני מעדכן אותו...בבקשה אל "תצעק" כבר הטעו אותי מספיק פעמים ולא הסבירו לי כנדרש...כולה אני צריך לעדכן את ההגדרות והבנתי שזה דרך הדוס, איך אני מעדכן את ההגדרותאובר קלוק החדשות ??עריכה------------טוב הפעלתי את אחד הקבצים שהיה שם וזה יצר לי קובץ קיצור דרך וכשנכנסתי לקובץהזה זה הפעיל לי מחדש את המחשב במצב דוס ואז זה שאל אותי שאה משהו עםהמילה LOCK ואז היה האם אתה בטוח שאתה רוצה להחיל את השינויים האלהאו משהו כזה ואז היה לי Y/N ...לא ידעתי מה לעשות ולא רציתי לעשות שום דבר רע אז עשיתי N..בבקש תדריכו אותי מה לעשות
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים אם יש לך xp אתה צריך דיסקט אתחול.. בכל מק'רה כנס למצב דוס מלא..משם כנס לתוכנה הזאת.. c:/nvflash.exe צרפתי קובץ הסבר לתוכנה הזאת..
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר אין לי xp..אוקיי ועשיתי מה שאמרת הפעלתי את המחשב במצב ms-dos והפעלתי את הקובץNVFLASH.EXE וזה פשוט הריך לי מלא קבצים על המסך כמו שעושים dir וזה מריץמלא קבצים אז ככה זה עשה...כנראה שזו לא הדרך..מה הדרך איך אני מפעיל את ההגדרות החדשות עם האובר קלוק ?!?!?עזרה בבקשה חברים ???
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים אתה נכנס למצב דוס (לא תחת windows או כל מערכת הפעלה אחרת)*נגיד שקראת לקובץ update.rom*לקובץ העדכון קוראים nvflashאז אתה רושם כפקודה את הצירוף הבא:c:\nvflash -p -u -f update.rom עוד משהו לא מובן?
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים אתה נכנס למצב דוס (לא תחת windows או כל מערכת הפעלה אחרת)*נגיד שקראת לקובץ update.rom*לקובץ העדכון קוראים nvflashאז אתה רושם כפקודה את הצירוף הבא:c:\nvflash -p -u -f update.rom עוד משהו לא מובן?לי רק יש איזה משהו שאני לא בטוח... בפקודה שנתת דוגמא עכשיו אז זה יפנה לnvflash.exe שנמצא על c:/ ולקובץ update.rom שנמצא גם על c:/ נכון? כאילו אין פה קבצים בתוך תיקיות..
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים עזוב, אל תיסתבך, בלי תיקיות, זרוק הכל בכונן C ותרשום את הפקודה שנתתי לך ועם אותם שמות קבצים (אם אתה ממש מעתיק )
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר רשמתי בדיוק מה שאמרתוכשהייתי בכונן c: אז זה לא עשה כלום רק רשם באד קומנדוכשהייתי בתיקייה של nvflash ופתחתי את הקובץ ביוס עם אובר קלוק שלי שנמצא על שולחן העבודה זה רשם לי error I/0 cant opeb the file...ממה נובעת הבעיה ??יכול להיות שלא מיקמתי את הקבצים במיקום הנכון ?!?
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים הקבצים האלו היו בכונן C שביצעת את הפעולה?CWSDPMI.exeNVFLASH.exeupdate.rom
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר הקבצים האלו היו בכונן C שביצעת את הפעולה?CWSDPMI.exeNVFLASH.exeupdate.romCWSDPMI.exe ו- NVFLASH.exe היו בכונן c: על שולחן העבודה..וupdate.rom אין לי קובץ כזה בכלל אצלי קוראים לו change1.rom וכן גם הוא היה על שולחן העבודה...
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מה מה מה....אמרתי לך להעביר אותם לכונן C לא לתוך תיקיות ובטח שלא בעיברית ומזה אני מבין שגם לא ביצעת את הפעולה תחת דוס.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר טוב דבר ראשון אני לא משתמש בשום מילה בעברית במחשב שלי..דבר שני אני מקווה שאני לא מחדש לך כלום אבל שולחן העבודה (אצלי זה desktop...)נמצא בכונן c:/ ככה שהתיקיות נמצאות בכונן c..אם התכוונת שאני צריך להעיבר אותם לתוך כונן c: ממש אז בסדר עשיתי זאת כבר וזה עדיין לא עבד..ואגב ביצעתי בדוס בדיו את מה שרשמת לי...עריכה-------------טוב העברתי את הקבצים ל-c: והפעלתי את המערכת במצב dosרשמתי בדיוק מה שאמרת לי ואז זה רושם לישהוא פתח את הקובץ ביוס בהצלחה.. אז הוא רושם עוד כמה שורות של דברים ואז בא הארור הזה :ERROR : SUPPORTED EEPROM not foundממה נובעת הבעיה ?
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים נראה שאין לו גישה לשבב הפלאש אצלך.תראה בכל זאת אם משהו הישתנה במהירויות הברירת מחדל..
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר מסתומרת אין לו גישה? איך אני משנה את זה ?ואיפה אני בודק את המהירות שלו ?!?עריכה----------אני יודע שב-3dmark2003 יש פירוט מלא על הכל אבל כשאני לוחץ על כפתורה-details אז הוא פותח דף אקספלורר אבל הוא רושם שאי אפשר לראות את הדף...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.