פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים הטמפ' של הלוח אם שלי היא בערך 30 מעלות עכשיו זה טוב????)אם אני אוסיף מאוורר בגג של המארז שיוציא אווירתרד הטמפ' של המעבד?בכמה בערך?
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים אתה באובר קלוק ואיזה לוח זה?!?בעיקרון זו טמפ' טובה ובקשר לשאלה שלך אז כן מאוורר נוסף בגג ישפיע בצורה כלשהי על הטמפ' של החלקים שלך..אתה יכול לקרוא באתר יש מדריך על מיקומים של מאווררים במארז
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים אתה יכול לחפש את ההודעה שאני רשמתי לפני כמה ימיםבקיצור החום עולה למעלה ומאורר בגג שמוציא אוויר ישחרר את החום הזהואומרים (כמובן על סמך בדיקות) שזה משפר את הטמרפטורה הכללית של המארזכמובן שהאוויר במארז יותר קריר זה משפיע על הטמפרטורה של המעבדאני לא יכול להגיד לך בדיוק בכמה כי זה תלוי וזה עניין משתנהאבל עוד יומיים\שלושאני יוכל להגיד לך כמה זה ישנה אצלי(רק שהסמארט פאן2 יגיע כבר..)
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים זה גם דיי תלוי בסירקולציה העכשיווית שלך ובצורת המארז שלך, תפרט לנו יותר ונדע להגיד לך.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר -אני לא עושה עם OC ואני לא מתכנן לעשות OC.-יש לי מארז tower די פשוט-יש לי מאוורר אחד בחלון שמכניס אוויר-מאורר אחד מאחורה מתחת לספק שמכניס אוויר-האמפ' של הלוח אם שלי כרגע היא 29 מעלות בערך.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים -אני לא עושה עם OC ואני לא מתכנן לעשות OC. -יש לי מארז tower די פשוט -יש לי מאוורר אחד בחלון שמכניס אוויר -מאורר אחד מאחורה מתחת לספק שמכניס אוויר -האמפ' של הלוח אם שלי כרגע היא 29 מעלות בערך. מתחת לספק שמכניס אוויר למה לעזאזעל הוא מכניס אויר : הוא צריך להוציא ותשים 120 בגג שיוציא זה יהיה טוב.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים לא יודע בכלל מה אתם כועסים....30 מעלות זאת טמפרטורה ממש ממש טובה. הלוואי עלי כזאת (ויש לי 5 מאווררים בסירקולציה נכונה).פותח התרד, אין סיבה להוסיף עוד מאווררים. זה לא ייתן לך כלום. 28 או 30 זה ממש לא משנה.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר סליחה סליחה סליחה סליחההמאוורר שמתחת לספק מוציא אוויר!!!הייתה לי טעות בהדפסה....יש מאוורר אחד בחלון שמכניס אווירומאוורר אחד מתחת לספק שמוציא אוויר.השאלה היאאם אני יוסיף מאוורר נוסף בגג שיוציא אווירהאם זה ישנה את הטמפ' של המעבד? ובכמה בערך?
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים If the case is currently very hot a fan at the top can seriously improve the temperature, go for it =)
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים לפי הטמפ' שאתה מציג, החדר שלך דיי קריר.תראה מה אני חושב, אם אתה לא עושה אוברקלוק אז אתה לא צריך את זה כי גם בשביל אוברקלוק המערכת שלך ממש קרירה, פשוט עזוב את זה, המעלות שלך מצויינות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.