עבור לתוכן

חיבור ספק כח ל2 מחשבים - מה ההשלכות?

Featured Replies

פורסם

רציתי לבדוק אם יש בעיה בספק כח של אחד מהמחשבים בבית. ברגע של טיפשות חיברתי ספק כח ממחשב תקין ללוח אם של המחשב השני ולא ניתקתי את הספק מהכוננים (hdd, צורב) של המחשב הראשון, והדלקתי..

לאחר מכן כשהחזרתי הכל והדלקתי את המחשב התקין הוא קפא במסך פתיחה של הווינדוס. ניסיתי להתקין ווינדוס 7 - ההתקנה לא עלתה (הגעתי עד לטעינה). ניסיתי xp, קפץ מסך כחול.

מה הלך במחשב? ההארד דיסקים? יכול להיות שהלכו הזכרונות?

פורסם

ואו ,

הכל יכול להיות ,

אבל רוב הסיכויים שזה ,

א. זכרונות

ב. לוח

ג. HDD

אלו האפשרויות שלך , רוב הסיכויים שיש בעיה באחד מהם ...

צריך לבדוק אחד אחד ולשלול עד שמגיעים לבעיה

פורסם

או שהעמסת את הספק יותר מדיי והוא דפק משהוא או שיש בעיה אבל לא בעיית חומרה

לכוננים וללוח לא קורה נזק אם הכונן מחובר לספק ללא לוח או אם הכונן מחובר לספק וללוח אבל הלוח לא מחובר לספק

פורסם

** הודעה נרשמה בטעות **

אפשר למחוק הודעה זו

פורסם
  • מחבר

במחשב שאליו חיברתי את הספק ללוח אם בלבד, לא נגרם נזק. חיברתי אליו היום ספק חדש והוא עובד בלי בעיות מיוחדות.

הנזק נגרם למחשב שאליו היה הספק מחובר לכוננים, ואני ב90% בטוח שזה חומרה, הוא עבד טוב לפני כן.

למרות שהספק לא היה מחובר ללוח אם, יכול להיות שנגרם נזק ללוח אם/זכרונות? אני כמעט בטוח שהבעיה בזכרונות (מסכים קופאים, מסך כחול).

אם הבעיה הייתה בלוח אם, המחשב היה נדלק בכלל?

חיברתי כונן אחר (ישן אומנם, אבל תקין), עדיין - מסך קופא בהתקנה של הווינדוס.

פורסם

הבעיה לא קשורה לספק - אם אתה מחבר ספק לכוננים אבל לא ללוח אז הכוננים סתם יעבדו בלי להעביר מידע, לא יקרה נזק לכוננים ולא ללוח

יכול להיות שמשהוא נדפק סתם כי נגעת במחשב - נפל אבק אל משהוא וגרם לקצר / הזזת משהוא ויש בעיה במגעים / פגיעה מחשמל סטאטי וכו. תפרק את המחשב כמה שניתן, תנקה אותו ותרכיב מחדש

פורסם
  • מחבר

המחשב עובד!! :)

יש לי 3 סטיקים של זכרונות, הוצאתי 2 מהם והוא חזר לעבוד. כל התתקנות שניסיתי להתקין לא השפיעו על כלום, הכל נשמר כמו שהיה.

עכשיו, יש מצב שרק סטיק אחד הלך או שבכלל ניתקתי אחד מהם בטעות - יכול להיות? או שזה הגיוני שנגרם נזק לזכרון?

אם אתה אומר שלא נגרם נזק לכוננים - אני רגוע. יצאתי בזול.

תודה

פורסם

תנקה את הזיכרון מאבק (אם מברשת שיניים. לא אם אלכוהול - הוא יכול להעביר את האבק למתחת לציפים) וגם את הסלוט / בין הסלוטים אם יש שם אבק ותנסה להפעיל את המחשב איתו שוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים