פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים השימושים הם מוזיקה,סרטים וקצת משחקים במחשבחשוב לי מאוד הנוחות של האוזניות,שיהיו כמה שיותר נוחות,אני לא רוצה אוזניות כפתור.לא רוצה בכלל אוזניות שמיועדות במיוחד למחשב (כאלו שיש להם מיקרופון מחובר \ חיבור USB וכו...)שיהיו מחברה איכותית (עדיפות לסנהייזר),שיהיו עם אחריותעדיפות לקניה מ KSP ,אם לא שמה אז לחנות אחרת שנמצאת ב ZAPחשבתי גם להזמין מחו"ל אך אני פוחד שהאוזניות יתקעו במכס ובסוף הקניה לאתהיה משתלמת (בגלל המיסים) יש למישהו פה ניסיון עם הזמנות מחו"ל ?בנוסף אשמח לשמוע חוות דעת של מישהו פה שהתנסה עם הדגמים האלוויכול לומר לי איך הנוחות בשימוש של מעל שעתיים רצופות בהם:Sennheiser HD 202Sennheiser HD 218Sennheiser PX100Sennheiser HD 205Shure SRH240-ASteelSeries SiberiaKoss PortaProKoss SportaPro
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים ממליץ בחום לנסות את ה-Koss PortaPro.מחו"ל (אמאזון) אפשר להשיג ב120 ש"ח ופחות.
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים מחבר אמזון עושים משלוחים לארץ של מוצרי אלקטרוניקה ???ולזה שהמליץ על ה shure מדוע היית בוחר בהם ולא באחד הדגמים של סנהייזר ?(אני פשוט רוצה להבין יתרון כזה או אחר של מוצר אחד על השני)
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים כל הHD2XX זה בררה מארץ הבררות.הPX100 הן יותר אוזניות ניידות (ופתוחות) מאשר ביתיות, כנ"ל koss.הSRH240 הן אוזניות סגורות "אולפניות". אני לא יודע עד כמה הן יהיו נוחות כי לי ניסיתי אותן, אבל תקרא קצת בהד-פיי כדי לקבל מושג גם על סאונד.
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים מחבר ממש קשה לי להגיע להחלטהhd202/205/201 - הרבה אנשים רושמים שיכול להיות לא נוח בגלל שהאוזניות לוחצותHD218 - הרבה אנשים ב amazon רושמים שהם מאוד נוחות,אבל הקול שלהם ממש טובShure SRH240 - מגיע עם שנה אחריות (הסנהייזר מגיעות עם שנתיים מה שנותן להם עדיפות)את ה KOSS,PX100 אני לא ממש אוהב בגלל העיצובה siberia מיועדת למשחקים ולפי מה שהבנתי לא ממש למוזיקהאולי מישהו פה שיש לו hd202/205/201/218 או את ה shure יכול לומר לי האם האוזניות נוחות ?השימוש העיקרי יהיה להאזנה למוזיקה אלקטרונית,וקצת מאוד משחקים אבל מאוד חשוב לישיהיו נוחות על האוזניים
פורסם 2010 בדצמבר 1514 שנים http://www.buddies.co.il/site/Default.aspx?l=1&a=2דיל מצויין לדעתי. המחיר בחו"ל מעל 150 ש"ח. אני מאוד אוהב את המוצר. איכותי מאוד ושימושי גם לשיחות סקייפ.
פורסם 2010 בדצמבר 1514 שנים http://www.buddies.co.il/site/Default.aspx?l=1&a=2דיל מצויין לדעתי. המחיר בחו"ל מעל 150 ש"ח. אני מאוד אוהב את המוצר. איכותי מאוד ושימושי גם לשיחות סקייפ.די, אני בתחושה שאתה סתם דוחף את המוצר לכל מי שמעוניין באוזניות.תחשבו טוב טוב לפני שאתם קונים אותם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.