עבור לתוכן

זכרון לא נתמך ע"י לוח

Featured Replies

פורסם

קשה לי לאמין ש2 סטיקים של זיכרון לא ניכנסים פיזית תעלה תמונה של המארז פתוח כמובן אים אין משהו שעומד בין המארז לסטיק

לא אמורה להיות בעיה של גודל פיזי.

אלא אים מדובר במארז HTPC קטן וכל דבר צריך להיות בפרופורציה.

פורסם

קשה לי לאמין ש2 סטיקים של זיכרון לא ניכנסים פיזית תעלה תמונה של המארז פתוח כמובן אים אין משהו שעומד בין המארז לסטיק

לא אמורה להיות בעיה של גודל פיזי.

אלא אים מדובר במארז HTPC קטן וכל דבר צריך להיות בפרופורציה.

המארז פה לא קשור . ברוב המקרים מה שיכול להפריע לזכרונות שיש עליהם צלעות קירור גבוהות אז זה הגוף קירור שמותקן על המעבד , שזה די קרוב לזכרונות , במקרה שלו יש לו חתיכת גוף קירור שיכול למנוע מזכרונות עם צלעות קירור גבוהות להכנס למקומם , אני יודע זאת מכיוון שלי בעצמי יש על המעבד גוף קירור מסיבי של Scythe Mugen II Rev.B וזה מונע ממני התקנה של זכרונות כאלו שגם אותו הדבר כנראה יכול ליהיות אצל פותח הדיון כי עד כמה שאני יודע הגוף קירור שיש לו על המעבד הוא גם כן לא קטן בכלל.

עכשיו , Snoopy2006 , תקשיב , אם אתה כל כך רוצה בגוף קירור של NH-14 אז אתה יכל לקחת זכרונות עם קירור פשוט בלי הצלעות הגבוהות אלא קירור שיושב רק בצדדים של הזכרון ולא לגובה , יש גם כאלו זכרונות טובים עם הקירור הנ''ל , פשוט תחפש קצת במלאי של החנות שלך ותמצא , זאת לא צריכה ליהיות בעיה , זה מה שאני עשיתי עם הקירור שיש לי על המעבד כמו שכבר אמרתי שגם כן לא קטן ושמתי זכרונות עם קירור פשוט בלי הצלעות הגבוהות האלו

רק שתבין על מה אני מדבר הנה לך קישור לזכרונות מהסוג הזה שאני גם כן בחרתי לעצמי (על תשים לב לשם היצרן ולנתונים הטכניים , שים לב רק לקירור שיש על הזכרונות וכאלו יש די הרבה , רק תחפש ותבחר מה שמתאים לך :xyxthumbs:)

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc3_12800_black_edition_ready_cl8_dual_channel

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים