פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחקתי את מה שהיה קודם הינה העריכה:טוב אחרי שקראתי את מה שנתת לי וראיתי מחירים צימצמתי את מה שאני יכול מבחינת תקציבאני לא עושה ולא מתכנן לעשות OC אז אם יש משהו שהוא יותר ל OC אז תגידו לי.זה לא לפי הסדר שאני רוצה את הדברים, אלא בסדר אקראיAeroCool Glacier CPU Cooler for AMD AeroCool The Phantom CPU Cooler for AMDThermalright AX-7 קצת יקר אבל...Thermalright SK-7ZALMAN CNPS6000-AlCu Thermaltake VOLCANO 6CU Thermaltake Smart & Silent Volcano 9Cool Mod CPU CoolerVANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD 1.אתם יכולים בבקשה למספר ממה הכי טוב וכדאי (1) למה הכי פחות (8)2.לגבי שני הסינקים של Thermalright: אני מתכוון להישאר עם המאורר המוקורי שקיבלתי עם הצעבד AMD2400. כדאי להשאיר אותו? לאיזה מאוורר כדאי להחליף?*ד"א: אם יש משהו שלא הכנסתי ואתם חושבים שכדאי לקנות והוא טוב אתם יכולים להכניסאתם מזה עוזרים לי אז תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שעונה לי כי זה מזה לא התחום שליתודה :-*
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=22231;start=10בבקשה. קרא פה את התגובה האחרונה וכשתחליט על גוף קירור תוכל להתייעץ איתנו.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר מחקתי את מה שהיה קודם הינה העריכה:טוב אחרי שקראתי את מה שנתת לי וראיתי מחירים צימצמתי את מה שאני יכול מבחינת תקציבאני לא עושה ולא מתכנן לעשות OC אז אם יש משהו שהוא יותר ל OC אז תגידו לי.זה לא לפי הסדר שאני רוצה את הדברים, אלא בסדר אקראיAeroCool Glacier CPU Cooler for AMD AeroCool The Phantom CPU Cooler for AMDThermalright AX-7 קצת יקר אבל...Thermalright SK-7ZALMAN CNPS6000-AlCu Thermaltake VOLCANO 6CU Thermaltake Smart & Silent Volcano 9Cool Mod CPU CoolerVANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD 1.אתם יכולים בבקשה למספר ממה הכי טוב וכדאי (1) למה הכי פחות (8)2.לגבי שני הסינקים של Thermalright: אני מתכוון להישאר עם המאורר המוקורי שקיבלתי עם הצעבד AMD2400. כדאי להשאיר אותו? לאיזה מאוורר כדאי להחליף?*ד"א: אם יש משהו שלא הכנסתי ואתם חושבים שכדאי לקנות והוא טוב אתם יכולים להכניסאתם מזה עוזרים לי אז תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שעונה לי כי זה מזה לא התחום שליתודה :-*
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר איך שכחת את הוולקנו11+ ?!ממליץ עליו כגוף קירור הטוב ביותר עד 160ש"ח.הוא עולה 190!אני קונה מפנדס והוא עולה 190 לא משנה...על מה אתם ממליצים לי? אתם תוכלו אולי לדרג את כל המאווררים שלמעלה?בבקשההה
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=22231;start=10שם הכל מדורג.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים אם זה לא ל OC או שתישאר אם המאוורר המקורי של ה מעבד או קח את הכי זול spire rock 2 משהו כזה או אחד מה הaerocool את הכי זול מביניהם. אתה שואל שטויות.... אם אתה לא הולך על OC אז אין אפילו מה לשאול לך על הכי הכי פשוט ... מה שהבנתי זה שבא אם המעבד הוא גם היטסינק לא רע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.