עבור לתוכן

לא מצליח להתחבר לממשק של הראוטר - TP LINK 1043ND

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי אותו.

אני מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי אם זה משנה משהו.

הצלחתי להגדיר אותו דרך חייגן (לפי נציג של בזב"ל אני צריך חייגן כדי להנות מחבילת GAMER).

האינטרנט הקוי עובד.

הWIRELESS עובד.

אבל פתאום אין לי גישה לממשק של הראוטר: דרך IP

http://192.168.1.1

הוא אומר לי שאין חיבור (דף זה אינו זמין).

אבל הראוטר עובד והאינטרנט חלק כמו חמאה.

עזרה מבעלי הדגם?

פורסם

היום קיבלתי אותו.

אני מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי אם זה משנה משהו.

הצלחתי להגדיר אותו דרך חייגן (לפי נציג של בזב"ל אני צריך חייגן כדי להנות מחבילת GAMER).

האינטרנט הקוי עובד.

הWIRELESS עובד.

אבל פתאום אין לי גישה לממשק של הראוטר: דרך IP

http://192.168.1.1

הוא אומר לי שאין חיבור (דף זה אינו זמין).

אבל הראוטר עובד והאינטרנט חלק כמו חמאה.

עזרה מבעלי הדגם?

מאיפה קנית אם אפשר לשאול?

אני שוקלל ממש לקנות אותו השבוע/שבוע הבא...

אני גם מנוי בהוט, איך הגלישה עד כה?

לדעתי פשוט שינית את הכתובת של הנתב.

הוא מבקש סיסמה בעמוד הזה בכלל?

פורסם
  • מחבר

לא הוא לא מבקש. פשוט דף לא זמין (כמו שאין חיבור לאינטרנט שהוא פתוח לך דף לא זמין) - ומדגיש שוב- אינטרנט דווקא יש.

איך הוא? בנתיים הרושם טוב- אבל גם העומס לא משהו- שני מחשבים בצריכת אינטרנט סטנדרטית- בשעה האחרונה עובד חלק.

לגבי שינוי הIP- קשה לי להאמין- אני די קורא על מה אני לוחץ - שינוי IP לא היה אחד מהם.

פורסם

את החייגן הגרת בנתב או במחשב?

תביא פלט של ipconfig או ifconfig (בהתאם למערכת ההפעלה שלך)

פורסם
  • מחבר

בנתב.

היה חייגן על המחשב (כי הראוטר הגיע היום, עד היום המחשב היה מחובר ישירות למודם). אבל הוא מנוטרל. כשחיברתי את הנתב- הגדרתי את החייגן בנתב-אני חוזר... האינטרנט פועל ללא דופי (לפחות כך נראה) - כך שכנראה החייגן הוגדר נכון.

לגבי הפלט , אז:

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא הגדרת בטעות סינון MAC שנותן גישה רק למחשבים מסויימים לגשת אל הנתב? אולי חשבת שזה mac fillter של הרשת ?

כמה מחשבים מחוברים לרשת? תנסה לגשת אליו מכולם. ואם הגדרת את הראוטר כאשר המחבש היה מחובר קווית תחבר אותו שוב קווית מאותו המחשב ותנסה.

יש לי את הנתב הזה כבר למעלה מחודשיים, הפעלתי פעם אחת ומאז הוא אונליין ללא ניתונים כבר 63 יום(!!), אני גם בחיבור עם חייגן עקב חבילת גימרים,

נתב מצויין, יציב תמיד עובד מהר, עוד לא נתקלתי בבעיה שאתה מתאר

פורסם
  • מחבר

לא נגעתי בשום דבר שקשור לMAC.

הבעיה נפתרה לבסוף באמצעות REBOOT לראוטר.

אבל יש בעיה אחרת. בכל פעולה שצריך REBOOT לראוטר- הוא לא מצליח להתחבר (הוא על AUTOMATIC CONNECTION בWAN ) מבלי שאני עושה REBOOT למודם גם (הראוטר פשוט תקוע על CONNECTING). והיות וכמעט כל הגדרה מסכנה שם מצריכה REBOOT זה ממש מעצבן שפעולות פשוטות מצריכות כ5-10 דקות של התברברות של REBOOTים גם בראוטר וגם במודם.

לגבי ההתנסות שלי עד כה: מעבר לכל העניין למעלה הנתב עובד מעולה. מחוברים אליו מחשב אחד בLAN ועוד מחשב בWIRELESS. הקליטה בשמיים (אבל זה לא מפתיע היות ושני המחשבים באותו החדר).

חיברתי כונן חיצוני (SAMSUNG S2) לחיבור USB. עובד מעולה, קצת מסורבל להפעלה (צריך פיזית כל פעם "להפעיל" אותו בממשקכשמחברים התקן USB כלשהו).

אבל זה עושה את העבודה, הרצתי מהכונן סרט באיכות של 720P דרך WIRELESS במחשב השני - והסרט עובד חלק.

עוד בעיה שנתקלתי בה- אני לא מצליח לגלוש אם אני מתחבר עם MOTOROLA MILESTONE. כלומר, הפלפון מתחבר ללא בעיה לנתב, אבל לא גולש באינטרנט (לא פתח דפים). אם יש למישהו ניסיון בנושא אשמח לטיפ - אני חושב שזה קשור לאבטחה. האבטחה שנקבעה בראוטר היא WPA/WPA2. אני רגיל לעבוד עם WEP - אבל WEP לא יכול לעבוד עם רשתות N.

את תפקידו של כפתור הQSS לא ממש הבנתי.

פורסם
  • מחבר

הקושחה מעודכנת לאחרונה (820).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים