פורסם 2010 בדצמבר 914 שנים שלום לכולם, נתקלתי בבעיה די מרגיזה ואשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא. ברשותי ראוטר NetGear תקן N שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להעביר דרך הרשת תוכן לאקסטרימר שנמצא במרחק של 3-4 מטר מהראוטר. יש הרשאות, אני רואה את האקסטרימר מהמחשב ועל פניו הכל תקין. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להעביר תוכן.. לאחר כמה שניות החיבור מתנתק ואני מקבל הודעת שגיאה שאין אפשרות להמשיך את ההעברה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? יש דרך לפתור אותה? תודה
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים מחבר אתה מתכוון לזה?WPA2-PSK (Wi-Fi Protected Access 2 with Pre-Shared Key)?האם זה משפיע על התקנים אחרים שמתחברים אלחוטית? (אייפון, מדפסת רשת, מחשבים ניידים)?
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים מחבר אוקיי, שיניתי את שיטת ההצפנה והתוכן אכן עבר כמו שצריך בלי תקלות.. אבל יש לי עכשיו בעיה אחרת.בקומה השניה בבית שמתי את הראוטר הישן שקיבלתי בזמנו מבזק, הסימנס, (הוא בעצם AP) ואני לא מצליח להיכנס אליו כדי לשנות גם בו את ההצפנה.אין מצב שהוא יצליח לעבוד עם ההצפנה הרגילה בזמן שהראוטר הראשי עובד עם WPA2 נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.