פורסם 2010 בדצמבר 914 שנים אחרי המון התלבטויות החלטתי ללכת על אחד מ-2 הניידים הבאים:http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=47_48&products_id=607 אוhttp://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=47_48&products_id=575השאלה שלי היא האם שווה ללכת על מעבד חזק יותר או כ.מסך טוב יותר? (ז"א האם יש הבדל משמעותי בין כרטיסי המסך של שני המחשבים?)ובכללי אני אשמח לשמוע מה חוות דעתכם על המחשבים הנ"ל.תודה מראש.
פורסם 2010 בדצמבר 914 שנים אולי אתה רוצה במקום זה תשובה לשאלה "איך קוראים למישהו ששואל כאן בפורום מה עדיף בלי לומר מילה וחצי מילה לגבי שימושיו למחשב הזה"?
פורסם 2010 בדצמבר 914 שנים מחבר השימושים שלי במחשב הם העיקר אופיס, אינטרנט,סרטים ומשחקים קלילים.אני לא כתבתי מה השימושים שלי במחשב, מכיוון שרציתי לדעת ספציפית על 2 המחשבים הנ"ל האם יש למישהו ניסיון איתם או שמע עליהם משהו, כי לא מצאתיעליהם הרבה מידע ברשת.
פורסם 2010 בדצמבר 914 שנים אם אתה שואל אותי אני הייתי לוקח את המחשב השני בלי לחשוב פעמיים... (הכרטיס מסך במחשב הראשון הוא כרטיס מסך מובנה אשר לא יספק אותך מבחינה גרפית..) וההבדלים במעבד לא משמעותיים בכלל... (לפי ידע שקיבלתי כשחיפשתי לעצמי מחשב נייד
פורסם 2010 בדצמבר 914 שנים מחבר זה גם הכיוון שלי, מה ז"א שהוא לא יספק אותי מבחינה גרפית? גם בגלישה רגילה ובפעולות רגילות במחשב הוא יאכזב או רק בניסיון של הרצת משחקים כבדים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.