פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים היישאני ניכנס לתיקייה של הסרטים שלי המחשב ניתקע ומראה שגיעהאמרו לי לצרוב את הסרטים ואז למחוק מהמחשב את הסרטיםואז להעתיק את זה שוב למחשב מהדיסקים וזה יעבודאבל אני לא יכול ליצרוב כי ברגע שבתוכנה של הצריבה אני ניכנס לתיקיה כדי ליצרוב אז המחשב שוב ניתקעמה אני יכול לעשות זה ממש מעצבן ???!!! ??? ??? ???
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים זה כשזה מראה את האיקון עם תמונה של הפריים הראשון בסרט, תשנה את זה שזה יראה ICONS רגילים
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר זה כשזה מראה את האיקון עם תמונה של הפריים הראשון בסרט, תשנה את זה שזה יראה ICONS רגיליםאיך עושים את זה
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים אני מתרגם לך את זה לעבריתכנס ל מחשב שלי --> לתיקיה הרצויה --> לחצן ימני --> מראה --> ותשנה ל איקונים.זה ליידע כללי, שתדע איך מבטלים את זה.עכשיו, תגיד איזה שגיאה המחשב נותן כשאתה נכנס לתיקיה.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים גם לי זה קרה. היה פשוט סרטון אחד קטן שהיה דופק הכל והמחשב היה מראה שגיאה כשהצבעתי על הקובץ של הסרטון הזה. עד שעשיתי שהקבצים יוצגו כ-LIST ועברתי אחד אחד, סרט סרט, עד שהגעתי לקובץ שדופק הכל - מחקתי, והבעייה נפתרה.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר אני מתרגם לך את זה לעבריתכנס ל מחשב שלי --> לתיקיה הרצויה --> לחצן ימני --> מראה --> ותשנה ל איקונים.זה ליידע כללי, שתדע איך מבטלים את זה.עכשיו, תגיד איזה שגיאה המחשב נותן כשאתה נכנס לתיקיה.אני לא רואה את הלחצן "מראה"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.