פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים שלום לכולםאני עשיתי OC למעבד שלי והעלתי את הבאס מ166 ל200 -בעצם קיבלתי את ה 3200 + והטמפרטורה שלי היא 42 יש לי 3 פאנים במחשב אחד בדלת מכניס אחד מאחורה מוציא ואחד מיקדימה מכניס...דרך אגב אתם שומעים יש לי את המעבד שלי ה2500 קיבלתי את ההיט סינק וכשבניתי את המחשב של אחי הלכתי לשוק מחשבים והאיש שם אמר לי שהוא קיבל את המעבד השבוע אז קניתי את זה וזה בה עם היט סינק הרבה יותר טוב על השיכבה התכתונה נחושת ושבבי אלומיניום דקים ורבים תמונות בקרוב.
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים לא סתם פירסום תוצאות סליחה עם זה מחשב הצפהזה לא נחשב ספאם אבל רק תגיד שזה תוצאות..תרשום בכותרת...שזה תוצאות....אפשר"תוצאות OC לבארטון 2500"ולא חייב מעלות בכותרת תרשום בפנים..
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר שמעו אני מעדיף קודם לנסות לעשות OC בלי העלעת מתח כי אין לי ראש לכל ההחלפות אבל אני העלה את המיכפלה
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים שמעו אני מעדיף קודם לנסות לעשות OC בלי העלעת מתח כי אין לי ראש לכל ההחלפות אבל אני העלה את המיכפלהמה?!עשית את זה בלי להעלות מתח וזה יציב?
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מוזר גם לי זה ככה ... PRIME הוא עולה לי כמה שאני רוצה על טורטור ... (השארתי כל הלילה)אבל הוא לא גמר את האקווהמארק ...תעשה AQUAMARK (תעשה באמת!!!) ותגיד אם הוא הפסיק באמצע ...הסטפינג שלי AQXEA 0329
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מה?!עשית את זה בלי להעלות מתח וזה יציב?למה אתה מתפלא?ה-3200+ הוא אותה ליבה בדיוק והוא עושה את המהירות הזאת בלי להעלות מתח...
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים מחבר hii am sorry but i don't know the stepping can some one send a picture with the stepping tag or lable circled so i will see what's the stepping i don't mind sending a picture of my one and you will tell me what's the stepping.thanx alot Daniel norman
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.