עבור לתוכן

דיון|"אוזניות גיימיניג". מה זה?

Featured Replies

פורסם

אהלן

האם יש הבדל כלשהו בין אוזניות"גיימינג" לבין אוזניות למוסיקה?

אני רואה בהמון פורומים, שילדים מבקשים המלצות לאוזניות, וממליצים להם מותגים כמו "RAZER" או "STEEL SERIES"

במחירים מצחיקים של 350 שקל וכו..

ואני יודע שבמחיר הזה למשל אפשר לקנות Shure SRH440, שאני בטוח שטובות בהרבה.

יש סיבה (אולי חוץ מהמקרופון המובנה... :silly:) לקנות את האוזניות האלה?!

פורסם

לכל שימוש יש דרישות שונות, כל חברה מתאימה את האוזניות שלה לשימוש מסויים. האוזניות של SHURE מיועדות למוזיקה, פחות הקפדה על יכולות סראונד, יותר עומק לצליל. באוזניות גיימינג יש דגש לא קטן על דימוי סראונד שהמשחקן יוכל לזהות באיזה כיוון יורים והולכים.

פורסם

כמו שאמרו גם דגש על סראונד

וגם עניין המיקרופון שמאוד חשוב למשחקים מקוונים עד שיתחילו לצאת יותר מיקרופונים עם מסנני רעש מהמשחק

פורסם

לא יודע לגבי סראונד האמת, יש לי חבר בעל steelsiries siberia ולא ממש הרגשתי צליל היקפי איתן, בכלל לא שמעתי אוזניות שנותנות משהו מעבר לבמה רחבה. שמעתי על כל מיני טכנולוגיות "שקר כלשהוא" באוזניות של רייזר אבל אני לא מאמין שזה מחליף את הסט 5.1 הכי גרוע שקיים.

בסופו של דבר, את הKDR שלי בCOD (בדרך כלל 3, לפעמים 5) אני משיג עם אוזניות סטריאו "בלבד" של AKG. עם כל מיני אוזניות סראונד שיצא לי לשחק לא קיבלתי תוצאות יותר טובות.

ודרך אגב אולי רק אני שמתי לב/ דמיינתי אבל יש משחקים שבהם צעדים שמגיעים מאחורה נשמעים נמוך יותר וכך ניתן להבדיל בין אחורה לקדימה.

פורסם

ZoSo יש 2 שיטות לעשות סראונד באוזניות במשחקים

1-פשוט לדחוף כמה רמקולים בכל אוזניה בסדר הנכון -זה ייתן סראונד באמת אבל איכות הצליל תרד

2-לעשות הדמיה שבגדול את אותה הדמיה אפשר לעשות גם בתוכנה ולא חייבים ציוד מיוחד לזה

פשוט ההדמיה הזאת יוצאת טוב יותר בציוד שהוכן עבורה

היום בדרך כלל האוזניות סראונד עובדות דרך הדמיה

אבל זה לא הכל אתה מקבל איכות יחסית טובה של צליל

איכות בניה טובה יותר מרגילות

ועיצוב מאוד נוח

ופה כל אחד והשיקול שלו

פורסם
  • מחבר

אתם אומרים אז שעדיף לקנות אוזניות של SS או לא יודע מה שמיועדות למשחקים כביכול, על פני אוזניות למוזיקה איכותיות באותו מחיר?

פורסם

הם אומרים שאתה צריך לקנות לפי הצרכים שלך.

ואם הצרכים הם גם וגם - אז כדאי שתשמע את האזניות ותחליט בעצמך מה אתה מעדיף כי יש גם עניין של נוחות בשימוש באזניות לאורך זמן וכו' וכו'

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך אוזניות.. אני שואל סתם בכללי

נניח שאני רוצה אוזניות למשחקים,

עדיף לי לקנות משהו כמו Siberia V2 SteelSeries

או נגיד GRADO SR60 שעולות אותו דבר..?

כנראה שהאיכות בגראדו יותר טובה.. אז אני א מבין למה לא לקנות.

פורסם

שמעתי את הסיבריה, לא הצלחה ממש לדעתי, מה גם שאני די בטוח שמדובר פה בהדמיה.

לעומתן באוזניות של גראדו (לא שמעתי את הSR60) סביר להניח שתקבל במה הרבה יותר רחבה, מה שבאמת עוזר לדעתי.

וסתם שאלה, hairyass אתה גיימר?

פורסם
  • מחבר

אני משחק COD4, כן.

חוץ מזה כלום.

פורסם

אתה לא חושב שהגיע הזמן להתקדם :P

אפשר להגיע לתוצאות מדהימות עם סידור נכון של רמקולים באוזניות, תשמע את הדיסק הדגמה של ULTRASONE עם אוזניות של החברה ותבין, כמובן שצריך גם מקור איכותי. הרעיון באוזניות האלה הוא להשתמש גם בחלק החיצוני של האוזן ולא לירות את הצליל יש למוח כמו שרוב האוזניות עושות, בעזרת פגיעה בכל חלל האוזן ושינוי העוצמה של האות הם יכולים לספק סראונד וגם לתת סאוד טבעי ונעים. החיסרון של השיטה הזו הוא בתדרים הנמוכים, אני מאמין שהיה שיפור בשנים האחרונות אבל עדין אי אפשר להגיע לאותה תוצאה שמגיעים עם אוזניות רגילות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים