עבור לתוכן

דיסקמן

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש דיסקמן שישמש אותי באימונים בחדר כושר. אין לי מושג ירוק אילו דגמים מתאימים מבחינת בולמי זעזועים, מנשאים מתאימים - או רצועות תליה על הגוף - וכמובן איכות ואמינות, וגם אין לי מושג איך ואיפה אפשר לברר זאת. אולי זה המקום?

פורסם

לאימוני חדר כושר, אני ממליץ לך על נגני FLASH , גודלם (MB) תלוי בתקציב שלך.

תוכל להכניס להם מוסיקה שתספיק לך לשעה-שעתיים ( ??? ) ככה, של אימון...

פורסם

שבי - זה הזמן שתתחיל לעשות חדר כושר ;) בחדר כושר אין קפיצות :) אתה יושב על מכשיר ושם את הדיסקמן בצד , אני בעצמי רצתי 20 קילומטר רצוף עם הדיסקמן בלי קפיצה אחת - הוא פשוט ישב לו ליד המכשיר ריצה ואני רצתי :)

בכל מקרה לפןתח התרד - אם משום מה אתה מתעקש לשים אותו עלייך , אז על מכשיר ריצה דיסקמן יכול להיות לפעמים בעייתי (אלא אם כן זה MP3 עם הרבה באפר אבל גם זה בעייתי) ואז באמת צריך נגן פלאש , אבל על מכשיר ריצה - אין שום סיבה לשים אותו עליך..

פורסם

אין קפיצות?

הלכתי עם האייפוד פעמיים לחדר כושר, והכבל פשוט מקפץ לו על המסלול, ואם אני זז טיפה אחרונית מהמסלול אני עלול אפילו להעיף אותו, לכן לדעתי עדיף לקחת איזה נגן פלאש קטן לשים על הזרוע ולהעביר את הכבל של האוזניות בחולצה או משהו כזה.

אני לא מדבר על מכשירים שאתה יושב ועושה תרגילים, אלא ריצה-ריצה - ואל תאמר לי שהכבל לא מקפץ ;D :bounce:

פורסם

אם אתה אומר אז באמת כדאי שיקח זאת לתשומת ליבו....

בכל מקרה גם אני מדבר על "ריצה ריצה" , כזאת במכשיר שמדי פעם כיף להעלות את המהירות מהר מדי בשביל לראות אם נצליח לא להימרח על הקיר בסוף 8) , בכל מקרה אני היתי רץ עד חצי שעה ולא "בהליכה" והשתמשתי ב EX70 שלי ודיסקמן MP3 קטן , שום דבר לא קיפץ - הנחתי את הדיסקמן בצד - שום דבר לא היה יכול לגרום לו לקפוץ חוץ מאיזו רעידת אדמה או בלונדינית שתרגום לי לעצור לשנייה ואז להימרח על הקיר בייחד עם הדיסקמן :) , מה שכן יכול להיות - שאני לצערי הרב משתמש בגירסה עם הכבל הארוך של האזניות - יכול להיות שמסתבר שלחדר כושר זה דווקא דיי נוח (גם בבית זה נוח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים